Behå för kvinnor Triumph Ladyform Soft

Behå för kvinnor Triumph Ladyform Soft
Börjar på: 612,01 kr
Upptäck Ladyform Soft från Triumph, perfekt för kvinnor med större kupor. Garanterad komfort och stöd!

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide
Börjar på: 612,01 kr
Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Behå för kvinnor Triumph Ladyform Soft

Triumph Ladyform Soft är ett måste för alla kvinnor som letar efter en bekväm och elegant behå. Den är designad av det kända märket Triumph och erbjuder en perfekt balans mellan stöd och mjukhet för optimal komfort hela dagen.

Med sin tidlösa design och fina finish är den här behån ett måste för alla kvinnor som vill känna sig vackra och bekväma i sina kläder. Den är tillverkad av högkvalitativa material och har en exceptionell hållbarhet för långvarig användning.

Den klassiska bh-formen Ladyform Soft ger optimalt stöd för bröst i alla former och storlekar. De mjuka, lätta kuporna anpassar sig perfekt efter din form, medan de justerbara banden och ryggen i mesh ger en personlig passform för komfort hela dagen.

Men det som gör den här behån ännu mer speciell är dess innovativa sidostödsteknik, som håller bysten på plats och ger en mjuk och naturlig silhuett. Inga fler problem med band som glider eller en behå som åker upp, med Ladyform Soft behå kommer du att vara bekväm och självsäker i alla situationer.

Dessutom finns denna behå i ett brett utbud av storlekar för att passa alla former och storlekar. Oavsett om din byst är stor eller liten, kommer du säkert att hitta något som passar dig med Triumph Ladyform Soft bh för kvinnor.

Vänta inte längre med att köpa denna underklädesjuvel som kombinerar komfort, elegans och avancerad teknik. Lägg till den till din underklädessamling nu och njut av perfekt stöd för alla dina outfits. Med Triumph är du säker på att hitta den perfekta behån för att framhäva din kvinnlighet.

Mer information

Varumärke Triumph
Tillverkarens SKU 10166306-00ZE
Färg chokladmousse
Färg Brun
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen