Behå för kvinnor Triumph Triaction Control Lite W01

Behå för kvinnor Triumph Triaction Control Lite W01

Börjar på: 856,86 kr

586,79 kr

-32%
Släpp loss din potential med Triumph Triaction Control Lite sport-bh - för komfort och prestanda.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 856,86 kr

586,79 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Behå för kvinnor Triumph Triaction Control Lite W01

Triumph Triaction Control Lite W01 dam-bh är den perfekta kombinationen av komfort och stöd för alla aktiva kvinnor. BH:n är designad av det kända varumärket Triumph, specialister på underkläder för kvinnor, och är speciellt anpassad för att möta behoven hos kvinnor i rörelse.

Den eleganta, feminina skärningen gör den till ett måste i alla sportgarderober. Den är tillverkad av högkvalitativa material och ger optimal komfort och rörelsefrihet under dina fysiska aktiviteter. point Varumärket Triumph har gjort det till en hederssak att designa en behå som anpassar sig perfekt till kvinnors morfologi, för optimalt stöd utan att kompromissa med komforten.

Tack vare Triaction Control Lite-tekniken ger behån ett fast och effektivt stöd samtidigt som den är lätt och luftig. Den är idealisk för högintensiva aktiviteter som running, gymnastik, dans och tennis. Ingen mer smärta och obehag som orsakas av en dåligt passande bh, Triumph Triaction Control Lite W01 bh finns där för att stödja dig i alla dina sportaktiviteter.

Förutom att ge optimalt stöd har denna behå också en modern och elegant design. Den finns i en rad olika färger och passar säkert din stil och ditt humör. Med sin feminina skärning och fina detaljer kan den även bäras som ett plagg i sig när du är ute och rör på dig.

BH:n Triumph Triaction Control Lite W01 är också lätt att ta hand om. Den är tillverkad av kvalitetsmaterial som tål upprepade tvättar och behåller sin form och sitt stöd över tid. Så du kan använda den både till sport och till vardags.

Kort sagt, Triumph Triaction Control Lite W01 är det perfekta valet för alla aktiva kvinnor som letar efter en bekväm, snygg och högpresterande behå. Med sin banbrytande teknik och feminina design kommer den att stödja dig i alla dina sportaktiviteter och erbjuda optimalt stöd utan att kompromissa med komforten. Så välj bh:n Triumph Triaction Control Lite W01, det oumbärliga valet för alla dynamiska och sportiga kvinnor.

Mer information

Varumärke Triumph
Tillverkarens SKU 10165861-3780
Färg grå
Färg Grå
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen