Behå för kvinnor Triumph Amourette 300 W01

Behå för kvinnor Triumph Amourette 300 W01

Börjar på: 734,44 kr

511,14 kr

-30%
Upptäck Triumph Amourette 300 bh, ett måste för kvinnor med generösa kurvor. Garanterad komfort och elegans!

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 734,44 kr

511,14 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Behå för kvinnor Triumph Amourette 300 W01

Triumph Amourette 300 W01 är ett måste från det välkända varumärket Triumph för alla kvinnor som vill ha en behå som är både elegant och bekväm. BH:n är utformad för att passa den kvinnliga formen perfekt och är en sann symbol för kvinnlighet och självförtroende.

BH:n är tillverkad av högkvalitativa material och ger optimalt stöd samtidigt som den är bekväm att bära. De fina spets- och satindetaljerna ger en känsla av sensualitet och sofistikering. Den trådlösa designen ger en känsla av lätthet och rörelsefrihet, samtidigt som den ger optimalt stöd.

Triumph Amourette 300 W01 är ett måste för alla tillfällen. Oavsett om det är en dag på kontoret, en speciell utekväll eller helt enkelt för vardagsbruk, anpassar sig denna behå perfekt till alla outfits och alla situationer. Den är idealisk för kvinnor som letar efter en mångsidig och bekväm behå.

Förutom sin komfort och eleganta design erbjuder Triumph Amourette 300 W01 dam-bh också en perfekt passform. Den finns i ett brett urval av storlekar som passar alla kroppsformer och framhäver varje feminin silhuett. Den finns också i en mängd olika färger, från klassiska till mer vågade, för att passa alla smaker.

Med Triumph Amourette 300 W01 behå för kvinnor kan du vara säker på att känna dig vacker och självsäker, oavsett tillfälle. Så vänta inte längre och unna dig detta måste från Triumph just nu!

Mer information

Varumärke Triumph
Tillverkarens SKU 10162810-0026
Färg hud
Färg Beige
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen