Behå för kvinnor Triumph Beauty-full Darling WP

Behå för kvinnor Triumph Beauty-full Darling WP

Börjar på: 720,19 kr

453,80 kr

-37%
Upptäck Beauty-Full Darling BH från Triumph, en osynlig modell med tidlös charm som framhäver den feminina silhuetten.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 720,19 kr

453,80 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Behå för kvinnor Triumph Beauty-full Darling WP

Triumph Beauty-full Darling WP är ett måste för alla kvinnor som letar efter en bekväm och elegant behå. Den är tillverkad av det välkända varumärket Triumph och kombinerar feminin design med praktiska funktioner för att ge dig optimalt stöd och en smickrande silhuett.

BH:n Beauty-full Darling WP är speciellt utformad för att passa kvinnokroppens kurvor perfekt. Det mjuka, stretchiga tyget anpassar sig till alla bröstformer och ger komfort hela dagen. De lätt vadderade skumkuporna ger extra stöd och en naturlig form, medan de förstärkta byglarna ger perfekt stöd utan att trycka ihop.

Men det som gör den här behån ännu mer unik är dess eleganta och förföriska design. Den fina tyllen och blomsterbroderierna på kuporna ger en touch av femininitet och romantik. Spetsdetaljerna på axelbanden och satinbågen i mitten ger behån en raffinerad touch.

BH:n Beauty-full Darling WP är inte bara vacker, den är också mycket praktisk. De justerbara banden och klämmorna i flera nivåer gör att du kan anpassa den till din kroppsform och hitta den bästa passformen för optimal komfort. Dessutom gör det andningsaktiva, lätta materialet att du känner dig fräsch hela dagen.

Oavsett om du har en hektisk dag eller en speciell kväll framför dig är Triumph Beauty-full Darling WP dam-bh det perfekta valet för att ge dig oöverträffat stöd och komfort. Den finns i en rad olika storlekar och färger och är perfekt för alla kvinnor och alla tillfällen. Så unna dig denna måste-ha-bh från Triumph för en feminin och elegant silhuett.

Mer information

Varumärke Triumph
Tillverkarens SKU 10157742-0004
Färg svart
Färg Svart
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen