Trosor med hög midja för kvinnor Triumph Becca Extra

Trosor med hög midja för kvinnor Triumph Becca Extra

Börjar på: 612,01 kr

397,76 kr

-35%
Gör din figur smalare med Becca Extra -trosorna med hög midja från Triumph. Bekväma och eleganta, de kommer att göra dig oemotståndlig.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 612,01 kr

397,76 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Trosor med hög midja för kvinnor Triumph Becca Extra

Damtrosor med hög midja från Triumph Becca Extra är ett måste för alla kvinnor som letar efter bekväma, eleganta underkläder. Dessa trosor är designade av det kända underklädesmärket Triumph och kombinerar kvalitet och stil till perfektion.

Trosorna är tillverkade av högkvalitativa material och är mjuka och behagliga att ta på. Det höga midjebandet ger optimalt stöd och framhäver samtidigt den feminina silhuetten. Perfekt för alla tillfällen, oavsett om det är en dag på jobbet eller en speciell utekväll, de passar perfekt med alla dina outfits.

Tack vare den raffinerade, tidlösa designen är Triumph Becca Extra även en riktig modedestination. Den klassiska svarta färgen kompletterar alla garderober, medan den lilla spetsen ger en feminin touch till din ensemble.

Men det som verkligen får denna trosa att sticka ut är dess skärning, som har utformats speciellt för att anpassa sig till kvinnors kurvor. De formar sig perfekt efter din kroppsform och erbjuder absolut komfort hela dagen. Inga fler trosor som åker upp eller känns för tajta, med Women's High-Waisted Briefs från Triumph Becca Extra kommer du att känna dig bekväm och självsäker.

point Som ett känt varumärke i underklädesvärlden gör Triumph met det till en hederssak att erbjuda högkvalitativa produkter. Trosorna från Becca Extra är inget undantag, designade för att hålla över tid och tåla många tvättar utan att förlora sin form eller färg.

Kort sagt, damtrosor med hög midja från Triumph Becca Extra är ett måste för varje garderob. Bekväma, eleganta och av hög kvalitet, de kommer att vara din dagliga följeslagare, ge optimalt stöd och förbättra din figur. Så kom igen och unna dig denna måste-ha-produkt från Triumph idag!

Mer information

Varumärke Triumph
Tillverkarens SKU 10156557-0004
Färg svart
Färg Svart
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen