Behå för kvinnor Triumph Delicate Doreen

Behå för kvinnor Triumph Delicate Doreen

Börjar på: 720,19 kr

338,06 kr

-53%
Upptäck Doreen bygel-BH från Triumph, en tidlös klassiker för kvinnor sedan 1966. Garanterad komfort och elegans!

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 720,19 kr

338,06 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Behå för kvinnor Triumph Delicate Doreen

Triumph Delicate Doreen är ett måste för alla kvinnor som letar efter den perfekta blandningen av komfort, stöd och femininitet. Den är tillverkad av det kända märket Triumph och är utformad för att passa perfekt för alla kvinnor, oavsett form eller kupstorlek.

Med sin eleganta och tidlösa design är denna behå perfekt för alla tillfällen. Oavsett om du bär den till vardags eller för ett speciellt tillfälle kommer den att ge din outfit en sofistikerad touch. Den fina färgen och spetsdetaljerna gör den här behån till ett måste i varje kvinnas garderob.

Men den verkliga fördelen med denna bh är dess exceptionella komfort. Tack vare sin trådlösa design ger den optimalt stöd samtidigt som den är otroligt skonsam mot huden. Så du kan bära den hela dagen utan att känna obehag eller irritation.

Triumph är känt för sin kvalitet och den här behån är inget undantag. Den är tillverkad av högkvalitativa material och är slitstark och hållbar, så du vet att den kommer att hålla länge. Dessutom är den lätt att ta hand om, vilket gör den till ett praktiskt val för upptagna, moderna kvinnor.

Oavsett om du har små eller stora bröst kommer den här behån att passa din figur perfekt tack vare de justerbara banden och hak- och ögonknäppningen baktill. Du kan justera behån för optimal komfort och skräddarsytt stöd.

Kort sagt, Triumph Delicate Doreen är ett måste för alla kvinnor som letar efter en behå som är bekväm, elegant och av hög kvalitet. Lägg till den i din underklädeskollektion idag och njut av oöverträffad komfort hela dagen. Vänta inte längre, unna dig det bästa från Triumph!

Mer information

Varumärke Triumph
Tillverkarens SKU 10135874-0003
Färg vit
Färg Vit
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen