Uppsättning med 4 boxershorts för dam Sloggi Basic + Maxi

Uppsättning med 4 boxershorts för dam Sloggi Basic + Maxi

Börjar på: 587,53 kr

571,49 kr

Diskret och kompromisslös komfort i boxershorts för damer Sloggi Basic + Maxi by Sloggi. Med full täckning och hög midja.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard

Börjar på: 587,53 kr

571,49 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Uppsättning med 4 boxershorts för dam Sloggi Basic + Maxi

Upptäck den ultimata komforten och elegansen med detta set med 4 boxershorts för damer Sloggi Basic + Maxi. Dessa damboxershorts är designade av det kända märket Sloggi och erbjuder tidlös stil och oslagbar kvalitet. Med sin klassiska skärning och resår i midjan formar de sig efter din kropp för en perfekt passform. De är tillverkade av mjuk bomull som andas och håller dig bekväm hela dagen.

Setet med 4 boxershorts för dam från Sloggi Basic + Maxi finns i en mängd olika färger för att matcha alla dina outfits. Oavsett om du bär dem för en dag på kontoret, ett sportpass eller en avkopplande kväll hemma, kommer dessa boxershorts att följa med dig vart du än går. Den enkla, rena designen gör dem också till perfekta underkläder för speciella tillfällen.

Förutom att de är bekväma och mångsidiga är dessa boxershorts också mycket praktiska. Stretchtyget och det höga midjebandet ger optimalt stöd, medan den platta sömmen förhindrar obehagligt skav. Dessutom är de lätta att ta hand om och behåller sin form och mjukhet tvätt efter tvätt.

Unna dig lyxen av kvalitetsunderkläder med ett set med 4 boxershorts för damer Sloggi Basic + Maxi. Välj det pålitliga märket Sloggi för oöverträffad komfort och stil. Beställ nu och gör dessa boxershorts till en viktig del av din garderob.

Mer information

Varumärke Sloggi
Tillverkarens SKU 10028378-M013
Färg grå
Färg Grå
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen