Tai-trosor för kvinnor Sloggi Control

Tai-trosor för kvinnor Sloggi Control

Börjar på: 220,25 kr

177,65 kr

-19%
Upptäck tai briefs Sloggi Control för kvinnor, tillverkade av mjuk, skön bomull, för att öka ditt välbefinnande och självförtroende.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard

Börjar på: 220,25 kr

177,65 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Tai-trosor för kvinnor Sloggi Control

Letar du efter bekväma, snygga trosor som ger dig en känsla av kontroll hela dagen lång? Titta inte längre än Sloggi Control tai trosa för kvinnor från Sloggi. Dessa trosor är speciellt utformade för kvinnor och är den perfekta kombinationen av komfort och stöd.

Trosorna är tillverkade av mjuka, lätta tyger och känns som en andra hud samtidigt som de ger optimalt stöd. Tack vare det elastiska midjebandet sitter de på plats hela dagen, utan att någonsin vara i vägen.

Designen på tai briefs Sloggi Control är både enkel och elegant. Med sin klassiska skärning och sobra färg är den lätt att anpassa till alla outfits och stilar. Oavsett om det är för en dag på jobbet eller en speciell kväll ute, kommer dessa trosor att vara din trogna allierade.

Men det som verkligen gör dessa trosor speciella är deras kontroll. Tack vare tai-skärningen får du lätt stöd runt magen och höfterna, vilket ger dig en mjuk och slimmad silhuett. Du behöver inte oroa dig för din form, den här trosan ger dig ett orubbligt självförtroende.

Och som grädde på moset är tai-trosorna från Sloggi Control lätta att ta hand om. De kan tvättas i maskin och behåller sin form och mjukhet tvätt efter tvätt. Du behöver inte offra komforten för att vara snygg.

Så vänta inte längre, unna dig Sloggi Control tai briefs från Sloggi och njut av ojämförlig komfort och stöd hela dagen lång. Dessa trosor finns i en rad olika storlekar för att passa alla kroppsformer och är ett måste för alla kvinnor som vill ha komfort och självförtroende.

Mer information

Varumärke Sloggi
Tillverkarens SKU 10005204-0003
Färg vit
Färg Vit
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen