Trosor för kvinnor Sloggi Chic Maxi

Trosor för kvinnor Sloggi Chic Maxi

Börjar på: 203,97 kr

104,56 kr

-49%
Välj komfort och elegans med Sloggi Chic Maxi damtrosor, tillverkade av bomull och lycra med spetsdetaljer.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard

Börjar på: 203,97 kr

104,56 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Trosor för kvinnor Sloggi Chic Maxi

Sloggi Chic Maxi damtrosor är ett elegant och bekvämt val för alla kvinnor. Dessa trosor tillverkas av det välkända varumärket Sloggi och kombinerar stil och kvalitet för att ge dig en behaglig port upplevelse.

Det mjuka tyget som andas formar sig perfekt efter kvinnokroppens kurvor och ger en perfekt passform och en lätt känsla hela dagen. Med sin maxi-skärning täcker den bekvämt höfter och mage, samtidigt som den är diskret under kläderna.

Den omsorgsfulla finishen och den fina spetsen ger trosan en feminin touch och gör den till ett perfekt val för speciella tillfällen eller bara för att känna sig vacker varje dag. Tack vare sammansättningen av bomull och elastan är de dessutom lätta att ta hand om och behåller sin form och färg tvätt efter tvätt.

Oavsett om du tillbringar en dag på jobbet, en kväll ute med vänner eller en avkopplande dag hemma, erbjuder Sloggi Chic Maxi damkalsonger optimal komfort utan att kompromissa med din stil. De finns i en rad olika storlekar som passar alla kroppsformer och är ett måste i varje kvinnas garderob.

Så unna dig dessa eleganta, feminina trosor från Sloggi. Du kommer inte att kunna klara dig utan dem!

Mer information

Varumärke Sloggi
Tillverkarens SKU 10005198-0038
Färg krysantemum
Färg Beige
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen