Förpackning med 60 kapslar Meltonic SPIRULINE TONIC BIO

Förpackning med 60 kapslar Meltonic SPIRULINE TONIC BIO
110,28 kr

Slut i lager

Beskrivning

Förpackning med 60 kapslar Meltonic SPIRULINE TONIC BIO

Dra nytta av fördelarna med Spiruline Tonic bio i kapselform för att optimera din prestation! Ekologiska kosttillskott för idrottsmän och kvinnor hjälper till att återhämta sig när träningsvolymen ökar! Så att du kan optimera din prestation på dagen för ditt sportevenemang!

INNEHÅLLER NATURLIGT VITAMIN B - PERFEKT FÖRE OCH EFTER TRÄNING

Spiruline Tonic Bio Meltonic kombinerar rikedomen hos blåalger i en förpackning med 60 kapslar. Fyll på med protein genom att ta 3 kapslar per dag i 20 dagar.

Spiruline Tonic Bio är ett optimalt sportkosttillskott som hjälper till med återhämtningen när träningsvolymen ökar. I själva verket hjälper ekologiska kosttillskott för idrottsmän och kvinnor till att garantera tillräckliga träningspass så att du äntligen är redo på dagen för din idrottstävling. (Running, trailrunning, maraton, triathlon, cykling). Spiruline Tonic bio kan också användas för återhämtning efter träning. Med sitt praktiska format kommer Spiruline tonic bio i kapselform.

Spiruline Tonic bio kan tas varje dag. Ta helst 3 kapslar på fastande mage på morgonen med ett glas vatten. För att garantera effekterna av spirulina är det lämpligt att öka programmets varaktighet. spiruline Tonic bio kan också tas 10 dagar före evenemanget och 10 dagar efteråt, eftersom det också är användbart för återhämtning.
Dra nytta av ett 20-dagars spirulina-program, 60 kapslar tack vare Spiruline Tonic bio.

spiruline Tonic bio är ett kosttillskott för idrottare som hjälper till att förbättraendurance och uthålligheten. Ekologiska kosttillskott för idrottsutövare har ett högt näringsvärde. I kombination med bidrottninggelé hjälper Spiruline Tonic bio till med återhämtningen.

Mer information

Varumärke Meltonic
Tillverkarens SKU 089320
Färg gul
Färg Gul
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Egenskaper Kosttillskott
Sortiment Bien-être

Du kan också vara intresserad av följande produkt (er)