Stövlar för kvinnor Palladium Revolt Hi Wild

Stövlar för kvinnor Palladium Revolt Hi Wild
Börjar på: 1 346,70 kr
Lägg till en vild touch till din stil med fotkängor för kvinnor från Palladium Revolt Hi Wild, märket du kan lita på när det gäller skor!
Franska storlekar som standard
Storleksguide
Börjar på: 1 346,70 kr
Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Stövlar för kvinnor Palladium Revolt Hi Wild

Palladium Revolt Hi Wild ankelstövlar för damer är det perfekta valet för kvinnor som vill ha en touch av stil och komfort i sin garderob. Stövlarna tillverkas av det kända märket Palladium och kombinerar kvalitet och elegans.

Stövlarnas vilda och vågade design gör dem till ett perfekt val för moderna och äventyrliga kvinnor. Ovandelen i läder ger extra stöd och stabilitet, medan snörningen i canvas ger dem en touch av karaktär.

Damkängorna Palladium Revolt Hi Wild har också en slitstark gummisula som ger utmärkt grepp och dragkraft för daglig användning. Oavsett om du är i stan eller på landet kommer dessa stövlar att ta dig vart du än går.

Komforten är inte bortglömd med dessa stövlar Palladium. Innersulan med memory foam anpassar sig efter din fot för en personlig passform och optimal komfort hela dagen.

Oavsett om du kombinerar dem med avslappnade jeans eller en elegant klänning kommer Palladium Revolt Hi Wild ankelstövlar för damer att ge en touch av vild stil till alla dina outfits. Vänta inte längre och lägg till dessa stövlar i din kollektion idag!

Mer information

Varumärke Palladium
Tillverkarens SKU 99124-260-M
Färg sand-m
Färg Beige
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Sortiment Revolt