Stövlar för kvinnor Palladium Pallabase Safari

Stövlar för kvinnor Palladium Pallabase Safari

Börjar på: 1 224,27 kr

856,99 kr

-30%
Upptäck den vilda, eleganta stilen hos damboots Palladium Pallabase Safari, ett måste från varumärket Palladium.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 1 224,27 kr

856,99 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Stövlar för kvinnor Palladium Pallabase Safari

Palladium Pallabase Safari ankelstövlar för damer är det perfekta valet för alla kvinnor som letar efter en snygg men ändå funktionell sko. Dessa stövlar tillverkas av det kända märket Palladium och är utformade för att ge optimal komfort samtidigt som de ger din outfit en touch av stil.

Stövlarnas klassiska och tidlösa design gör dem till ett måste i varje kvinnas garderob. Safarifärgen gör att de passar perfekt till alla outfits, från en avslappnad dag på stan till en mer formell kväll.

Ankelstövlarna Palladium Pallabase Safari har en slitstark ultra gummisula för optimalt grepp på alla underlag. Oavsett om du går på hala kullerstenar eller ojämn terräng ger dessa stövlar dig oöverträffad stabilitet och stöd.

Dessutom har de en ovandel i läder av högsta kvalitet som gör att de håller för tidens tand. Du kommer alltså att kunna använda dessa stövlar under många säsonger utan att de slits ut.

Dessa stövlar är också bekväma att bära Palladium. Innersulan är vadderad för optimal dämpning och för att förhindra fotsmärta. Så du kan bära dem hela dagen utan att känna dig trött.

Slutligen ger den diskreta logotypen Palladium på sidan av kängan en sofistikerad touch. Dessa stövlar är ett riktigt måste för alla kvinnor som vill kombinera stil och komfort i sina skor.

Leta inte längre än till Palladium Pallabase Safari för det perfekta paret skor för dig. Beställ dem nu och lägg till en touch av stil till alla dina outfits!

Mer information

Varumärke Palladium
Tillverkarens SKU 98710-267-M
Färg sand tryck-m
Färg Beige
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Sortiment Pallabase