Mules för kvinnor Kickers Esther

Mules för kvinnor Kickers Esther

Börjar på: 967,18 kr

593,16 kr

-39%
Anamma den eleganta stilen hos Kickers Esther mules för damer, designade av det berömda franska märket. Bekväma och trendiga, de är ett feminint måste.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 967,18 kr

593,16 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Mules för kvinnor Kickers Esther

Mules är ett viktigt val för kvinnor som vill ha komfort och stil. Med Kickers Esther mules för damer behöver du inte offra det ena för det andra. Dessa mules är tillverkade av det ikoniska franska varumärket Kickers och kombinerar perfekt den kvalitet och design som har gjort varumärket berömt i årtionden.

Dessa mules är designade för kvinnor och är både eleganta och bekväma. Deras eleganta, feminina silhuett förstärks av de kvalitetsmaterial som används, t.ex. smidigt, slitstarkt läder. Märket Kickers har också tänkt på dina fötters komfort genom att inkludera en vadderad innersula för att absorbera stötar och undvika alla former av obehag.

Kickers Esther mules är också extremt mångsidiga. Oavsett om du bär dem på jobbet, på en utekväll eller för en promenad på stan, passar de perfekt till alla dina outfits. Du kan kombinera dem med en blommig klänning för en bohemisk look look, med cigarettbyxor för en mer chic stil eller med jeans för en avslappnad outfit.

Som ett franskt varumärke erbjuder Kickersengage kvalitetsprodukter, designade med omsorg och respekt för miljön. Med Esther mules investerar du i ett par hållbara skor som kommer att följa med dig säsong efter säsong.

Vänta inte längre med att lägga till en touch av stil och komfort till din garderob med Kickers Esther mules för kvinnor. Oavsett om du letar efter ett par skor för en hektisk dag eller en speciell kväll ute, kommer dessa mules att vinna över dig med sin kvalitet och tidlösa design. Förlita dig på Kickers för att kombinera elegans med vardagskomfort.

Mer information

Varumärke Kickers
Tillverkarens SKU 961600-50-20
Färg kaki
Färg Grön
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1