Stövlar för kvinnor Kickers Legend

Stövlar för kvinnor Kickers Legend

Börjar på: 2 069,02 kr

1 448,31 kr

-30%
Upptäck Kickers Legend ankelstövlar för damer, den perfekta kombinationen av elegans och komfort för moderna kvinnor. Vänta inte för länge!
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 2 069,02 kr

1 448,31 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Stövlar för kvinnor Kickers Legend

Kickers Legend ankelstövlar för damer är det perfekta valet för moderna kvinnor som letar efter en snygg men bekväm sko. Med deras världsberömda varumärke, Kickers, kan du vara säker på kvaliteten och stilen på dessa stövlar.

Stövlarna är designade speciellt för kvinnor och är både feminina och praktiska. De har ovandel i mjukt läder för exceptionell komfort och hållbarhet. Det högkvalitativa läder som används till dessa stövlar ger dem en lyxig look och gör dem till ett perfekt val för alla tillfällen, oavsett om det är en dag på kontoret eller en utekväll med vänner.

Stövlarnas tidlösa design gör dem till ett måste i garderoben. Den klassiska svarta färgen gör dem lätta att matcha med allt från smarta klänningar till avslappnade jeans. Snörningen ger perfekt passform och gummisulan ger extra grepp för en säker gång.

Men dessa stövlar ser inte bara bra ut, de känns också bra. Den dämpade innersulan ger extra stöd för fötterna under hela dagen, medan den lätta yttersulan gör att du kan gå enkelt utan att bli trött. Oavsett om du ska uträtta ärenden eller utforska staden kommer dessa ankelboots att ge dig varaktig komfort.

Som ett ikoniskt varumärke är Kickers känt för sina kvalitetsskor och unika design. Med Kickers Legend ankelstövlar för damer får du det bästa av två världar - tidlös stil och exceptionell komfort. Så varför inte lägga till dessa snygga ankelstövlar till din skosamling idag? De kommer garanterat att bli ditt nya favoritpar för alla tillfällen.

Mer information

Varumärke Kickers
Tillverkarens SKU 961560-50-5
Färg blå
Färg Blå
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1