Sandaler för kvinnor Kickers Betty

Sandaler för kvinnor Kickers Betty

Börjar på: 673,35 kr

516,40 kr

-23%
Skäm bort din lilla prinsessa med de bedårande Kickers Betty baby girl sandalerna, designade av det berömda märket Kickers för babyflickor.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 673,35 kr

516,40 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Sandaler för kvinnor Kickers Betty

Upptäck de bedårande sandalerna Kickers Betty, en ny produkt från det kända märket Kickers speciellt utformad för små prinsessor! Med sin trendiga design och överlägsna kvalitet kommer dessa sandaler snabbt att bli din lilla flickas favoritskor.

Sandalerna har tillverkats med omsorg av Kickers, ett varumärke som är känt för sin kunskap och expertis inom skor, och de är utformade för att ge optimal komfort för bebisars känsliga fötter. Tack vare de flexibla, lätta sulorna ger sandalerna rörelsefrihet och bra fotstöd, perfekt för barnets första steg.

Designen på Kickers Betty baby girl sandals är både modern och tidlös. Med sina korsade remmar och pudriga färg rose ger dessa sandaler en touch av femininitet och elegans till din lilla flickas alla outfits. Oavsett om det är för ett speciellt tillfälle eller en dag med lek på stranden, är dessa sandaler perfekta för alla situationer.

point Kvaliteten på de material som används för att tillverka sandalerna är en annan av Kickers:s styrkor. Materialen är noggrant utvalda för sin tålighet och hållbarhet, så att dessa skor kan följa med din lilla flicka på alla hennes äventyr. Dessutom är de lätta att ta hand om, vilket är ett stort plus för babyskor.

Ge din lilla flicka det allra bästa inom skor med Kickers Betty sandaler. De är inte bara bekväma och slitstarka, utan de är också tillverkade med respekt för miljön och etiska produktionsstandarder. Så du kan vara säker på att du&039;ger ditt barn kvalitetsskor, samtidigt som du gör din del för planeten.

Dessa sandaler för babyflickor från Kickers Betty är en riktig hit bland mammor och pappor som vill ha skor som är vackra, bekväma och miljövänliga. Så varsågod, ge din lilla flicka dessa bedårande sandaler så att hon kan gå med stil och komfort!

Mer information

Varumärke Kickers
Tillverkarens SKU 961290-30-116
Färg kamel
Färg Brun
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1