Sandaler för kvinnor Kickers Neosunny

Sandaler för kvinnor Kickers Neosunny

Börjar på: 1 212,03 kr

848,42 kr

-30%
Upptäck den oöverträffade komforten och stilen hos damsandalerna Kickers Neosunny, designade av det välkända märket Kickers.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 1 212,03 kr

848,42 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Sandaler för kvinnor Kickers Neosunny

Upptäck Kickers Neosunny damsandaler, det perfekta valet för moderna, eleganta kvinnor. Med sitt välkända varumärke Kickers kombinerar dessa sandaler komfort, stil och kvalitet. De är speciellt designade för kvinnor och ger optimalt stöd samtidigt som de är lätta och luftiga.

Varumärket Kickers är känt för sina tidlösa skor av hög kvalitet, och sandalerna Neosunny är inget undantag. Sandalerna är tillverkade av högkvalitativa material som läder och är både slitstarka och hållbara. Dessutom ger den eleganta, moderna designen en sofistikerad touch till alla outfits.

Dam-sandalerna Kickers Neosunny är inte bara vackra, utan också extremt bekväma. Med sin innersula i memory foam ger de extra dämpning för komfort hela dagen. Yttersulan i gummi ger också perfekt grepp, även på hala ytor.

Dessa sandaler är perfekta för alla tillfällen. Oavsett om det är en avslappnad dag på stan, en kväll på terrassen eller en promenad längs strandpromenaden, kommer Kickers Neosunny damsandaler att vara din bästa allierade. De kan enkelt anpassas till vilken outfit som helst, från en lätt sommarklänning till en avslappnad jeans.

Förutom att vara bekväma och snygga är dessa sandaler också extremt praktiska. Tack vare den justerbara remmen kan de anpassas till alla fotformer och ger en perfekt passform. Dragkedjan baktill gör dem dessutom lätta att ta på och av.

Så varför vänta? Unna dig Kickers Neosunny damsandaler nu och lägg till detta viktiga plagg i din skosamling. Deras exceptionella kvalitet och tidlösa design gör dem till en sund investering som kommer att hålla dig i många år framöver.

Leta inte längre än till Kickers Neosunny för damsandaler. Lägg till dem i din varukorg idag och njut av deras exceptionella stil, komfort och kvalitet. Dessa sandaler finns i en rad olika storlekar för att passa alla kvinnor och kommer säkert att vara ett välkommet tillskott i din garderob. Vänta inte längre och köp dessa oumbärliga sandaler för en touch av stil och komfort varje dag!

Mer information

Varumärke Kickers
Tillverkarens SKU 961240-50-8
Färg svart
Färg Svart
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1