Derbie för kvinnor Kickers Daltrey Low

Derbie för kvinnor Kickers Daltrey Low

Börjar på: 1 334,46 kr

934,11 kr

-30%
Välj den tidlösa, feminina stilen hos Daltrey Low Derbie från Kickers, ett måste för varje tillfälle.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 1 334,46 kr

934,11 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Derbie för kvinnor Kickers Daltrey Low

Upptäck komforten och elegansen i derbies för damer Kickers Daltrey Low. Dessa skor är designade av det ikoniska varumärket Kickers och kombinerar perfekt stil och komfort för att ge dig en oöverträffad promenadupplevelse.

Tillverkade med största omsorg och av högkvalitativa material är Daltrey Low derbies det perfekta valet för alla kvinnor som letar efter en elegant och bekväm sko. Lädret som används för att tillverka dessa derbies är noggrant utvalt för sin hållbarhet och motståndskraft, vilket garanterar en sko som kommer att hålla över tid.

Designen på Daltrey Low derbies är både klassisk och modern, och erbjuder en mångsidighet som gör att du kan bära dem till många olika outfits. Oavsett om det är en dag på kontoret, en utekväll med vänner eller en kväll på stan, kommer dessa derbies att passa din stil perfekt.

Den dämpade innersulan och yttersulan i gummi ger optimal komfort vid varje steg. Så du kan gå hela dagen utan att känna dig trött eller obekväm. Dessutom ger yttersulan i gummi optimalt grepp, vilket ger dig stabilitet och säkerhet även på de halaste ytor.

Logodetaljen Kickers på sidan av skon ger dessa derbies en extra touch av stil. Det är också ett bevis på kvaliteten och äktheten hos varumärket Kickers. Med dessa Daltrey Low derbies kan du vara säker på att du bär en kvalitetssko, utformad för att hålla länge och erbjuda optimal komfort.

Dessa derbies finns i en rad olika färger och passar alla smaker. Oavsett om du föredrar klassiskt svart, tidlöst brunt eller en touch av färg med marinblått eller bordeaux, hittar du säkert ett par som passar dig.

Kort sagt, Kickers Daltrey Low derbies för damer är det perfekta valet för att kombinera stil med vardagskomfort. Tillverkade av högkvalitativa material och elegant designade är dessa skor perfekta för alla tillfällen och erbjuder en ojämförlig promenadupplevelse. Vänta inte längre med att lägga till dessa derbies till din skosamling, du kommer inte att ångra det.

Mer information

Varumärke Kickers
Tillverkarens SKU 961120-50-111
Färg beige
Färg Beige
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1