Sandaler för kvinnor Kickers Lergo

Sandaler för kvinnor Kickers Lergo

Börjar på: 1 089,60 kr

762,72 kr

-30%
Elegans och komfort, upptäck Kickers Lergo damsandaler för tidlös stil och oöverträffad kvalitet.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 1 089,60 kr

762,72 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Sandaler för kvinnor Kickers Lergo

Damsandaler från Kickers Lergo är det perfekta valet för kvinnor som letar efter en blandning av komfort och stil. Varumärket Kickers är känt för sina kvalitetsskor och dessa sandaler är inget undantag. Med sin eleganta design och omsorgsfulla utförande är dessa sandaler ett måste för varje modemedveten kvinna.

nom Kickers är synonymt med hållbarhet och komfort, och dessa sandaler är inget undantag. De är tillverkade av högkvalitativa material och är byggda för att hålla länge. Oavsett om du planerar en dag ute på stan eller en natt på stan, kommer dessa sandaler att hålla dig bekväm hela dagen lång.

Designen på dessa sandaler är både trendig och tidlös. De sammanflätade remmarna upptill ger en sofistikerad touch, medan den tjocka, robusta sulan ger extra grepp och stöd. Oavsett om du bär dem till en sommarklänning eller avslappnade jeans är dessa sandaler den perfekta matchningen för alla stilar.

Sandalen Kickers Lergo är speciellt utformad för kvinnor, med ett snitt och en form som anpassar sig perfekt till den kvinnliga kroppen. Den dämpade innersulan ger extra komfort för dina fötter, medan den något upphöjda hälen ger dig en elegant, feminin hållning.

Oavsett om du är på semester eller springer ärenden i stan är dessa sandaler perfekta för alla tillfällen. De är lätta och enkla att ta på, vilket gör dem perfekta för varma, soliga sommardagar. Dessutom kompletterar deras neutrala färg alla outfits eller färgscheman.

Som ett välrenommerat varumärke strävar Kickers efter att tillhandahålla kvalitetsprodukter till sina kunder. Med dessa sandaler är du säker på att göra en långvarig, kvalitetsinvestering som kommer att hålla dig i många år framöver. Så varför vänta? Lägg till Kickers Lergo damsandaler till din skosamling nu och njut av den ojämförliga komfort och stil som de erbjuder.

Mer information

Varumärke Kickers
Tillverkarens SKU 961081-50-8
Färg svart
Färg Svart
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1