Träningsskor för kvinnor Kickers Kickgoldi

Träningsskor för kvinnor Kickers Kickgoldi

Börjar på: 575,41 kr

460,32 kr

-20%
Ge din unga fashionista elegant stil och ultimat komfort med Kickers Kickgoldi girls sneakers, designade av det berömda märket Kickers.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 575,41 kr

460,32 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Träningsskor för kvinnor Kickers Kickgoldi

Upptäck Kickers Kickgoldi sneakers för tjejer, ett snyggt och bekvämt val för unga fashionistas. Skorna är designade av det kända märket Kickers och är perfekta för tjejer som letar efter en trendig och avslappnad look. De är designade för juniorer och finns i flera olika storlekar och är perfekta för växande fötter.

Träningsskorna Kickgoldi har ovandel i läder av hög kvalitet för exceptionell komfort och hållbarhet. Deras eleganta, lekfulla design ger en touch av stil till alla outfits. Med sin metalliska guldfärg är dessa skor perfekta för att ge en touch av glamour till alla outfits.

Men dessa sneakers är inte bara vackra, de är också praktiska. Gummisulan ger optimalt grepp och stabilitet, vilket gör dem till ett utmärkt alternativ för sportaktiviteter eller hektiska dagar. Snörningen ger perfekt passform och det mjuka textilfodret håller fötterna svala och torra hela dagen.

Oavsett om din dotter springer, hoppar eller dansar kommer Kickers Kickgoldi att ge henne oöverträffad komfort och stöd. Och med sin eleganta stil kommer hon att kunna bära dem i skolan, på shoppingrundan eller till och med på en fest med vännerna. Så leta inte längre, ge din dotter Kickers Kickgoldi sneakers för en trendig och bekväm look.

Mer information

Varumärke Kickers
Tillverkarens SKU 960660-30-13
Färg rosa
Färg Rose
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1