Bälte i slätt läder Pénélope

Bälte i slätt läder Pénélope
Börjar på: 978,19 kr
Upptäck det släta läderbältet Pénélope, perfekt för ridsportentusiaster. Lägg till en touch av stil till dina sportkläder!
Franska storlekar som standard
Storleksguide
Börjar på: 978,19 kr
Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Bälte i slätt läder Pénélope

Det släta läderbältet Pénélope är det perfekta valet för cavaliers och ryttare som letar efter en elegant och praktisk accessoar till sina ridkläder. Bältet är designat av det kända varumärket Pénélope och är den perfekta kombinationen av stil och funktionalitet för att följa med hästentusiaster i alla deras aktiviteter.

Bältet är tillverkat av högkvalitativt läder och är både smidigt och slitstarkt, vilket ger optimal komfort samtidigt som det är hållbart över tid. Den eleganta designen och släta ytan gör det till en tidlös och mångsidig accessoar som kan bäras både på tävling och i terräng.

Det släta läderbältet Pénélope har också ett högkvalitativt silverfärgat metallspänne som ger en sofistikerad touch till det övergripande utseendet. Tack vare fästsystemet med hullingar kan det enkelt anpassas till alla midjemått, vilket ger en perfekt passform utan risk för att det lossnar under rörelse.

Oavsett om du är hoppryttare, dressyrryttare eller terrängryttare kommer detta bälte att matcha alla dina outfits tack vare den sobra, eleganta färgen. Det kan också bäras varje dag för att ge din streetwear en touch av stil.

Förutom att vara en modeaccessoar är Pénélope släta läderbälte också ett praktiskt föremål för cavaliers. Det har en ögla på baksidan för att hålla överflödigt bälte på plats och undvika obehag eller risk för olycka under ridning.

Lita på att Pénélope förser dig med ett kvalitetsbälte som är både elegant och funktionellt, för att följa dig i alla dina utmaningar inom ridsport. Vänta inte längre med att komplettera din outfit med detta släta läderbälte, den oumbärliga accessoaren för alla ridentusiaster.

Mer information

Varumärke Pénélope
Tillverkarens SKU 960008570
Färg konjak
Färg Brun
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Egenskaper Läder
Antal per produkt 1