Sandaler för kvinnor Kickers Premslim

Sandaler för kvinnor Kickers Premslim

Börjar på: 722,32 kr

547,25 kr

-24%
Ge din dotter komfort och stil med sandalerna Kickers Premslim, designade av det berömda franska märket för junior.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 722,32 kr

547,25 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Sandaler för kvinnor Kickers Premslim

Upptäck de nya sandalerna för tjejer Kickers Premslim! Dessa sandaler är designade av det kända märket Kickers och kombinerar stil och komfort för moderiktiga unga tjejer. Oavsett om det är en dag på stranden, en familjeutflykt eller bara en promenad på stan, kommer dessa sandaler att vara det perfekta valet för ditt barn.

Sandalerna Premslim är speciellt designade för flickor, med en elegant och feminin look. Den vita färgen och den eleganta formen ger en fräsch och modern touch till alla outfits. Oavsett om din dotter bär dem till en klänning, shorts eller byxor kommer hon alltid att ligga i framkant av trenden.

Förutom sin stil erbjuder dessa sandaler optimal komfort för unga fötter. Innersulan i smidigt läder formar sig perfekt efter foten och ger bekvämt stöd hela dagen. Dessutom ger yttersulan i gummi perfekt grepp, även på hala ytor.

Premslim sandaler är också byggda för att hålla länge. De är tillverkade av kvalitetsmaterial och kommer att stå pall för ditt barns lekar och äventyr. Läderremmarna är robusta och justerbara för perfekt stöd för foten. Dessutom är varumärket Kickers känt för sin kvalitet och hållbarhet, så du kan vara säker på att dessa sandaler kommer att följa med din dotter under lång tid framöver.

Dessa sandaler är speciellt utformade för unga flickor, men de passar också för små kvinnor. Så du kan dela din kärlek till varumärket Kickers med ditt barn genom att bära matchande sandaler.

Så vänta inte längre, ge din dotter komfort och stil med Premslim sandaler från Kickers. De är perfekta för långa sommardagar och kommer snabbt att bli ett måste i ditt barns garderob. Beställ nu och dra nytta av dessa kvalitetssandaler för din spirande lilla fashionista!

Mer information

Varumärke Kickers
Tillverkarens SKU 959983-30-61
Färg ljusgrön
Färg Grön
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1