Sandaler för kvinnor Kickers Premslim

Sandaler för kvinnor Kickers Premslim

Börjar på: 722,32 kr

547,25 kr

-24%
Upptäck komforten och den tidlösa stilen hos Kickers Premslim sandaler för damer. Perfekta för alla tillfällen.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 722,32 kr

547,25 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Sandaler för kvinnor Kickers Premslim

Damsandaler från Kickers Premslim är den perfekta sommaraccessoaren. Med sin eleganta design och exceptionella komfort är de säsongens måste-ha. Varumärket Kickers har varit känt för sina kvalitetsskor i årtionden, och sandalerna Premslim är inget undantag.

Dessa sandaler är designade speciellt för kvinnor och är både feminina och praktiska. Den smidiga läderremmen omsluter foten perfekt och ger optimalt stöd samtidigt som huden kan andas. Gummisulan är lätt och flexibel och ger en oöverträffad gångkomfort. Oavsett om du tillbringar en dag på stranden eller promenerar runt i stan är dessa sandaler perfekta för alla tillfällen.

Designen på damsandalerna Kickers Premslim är både klassisk och modern. De korsade remmarna på ovansidan av foten ger en elegant touch, medan den diskreta Kickers -logotypen på sulan ger en stilfull touch. De finns i en rad olika färger som gör det enkelt att matcha dem med alla dina sommaroutfits.

Dessa sandaler är slitstarka och tåliga och är gjorda för att hålla länge. Kvaliteten på materialen och den noggranna tillverkningen gör dem till en långsiktig investering. Tack vare deras tidlösa stil kommer du dessutom att kunna bära dem säsong efter säsong, utan att någonsin tröttna på dem.

Oavsett om du letar efter bekväma skor för din semester eller ett snyggt par för dina vardagsoutfits, är Kickers Premslim damsandaler det perfekta valet. Så vänta inte längre, unna dig dessa kvalitetssandaler och få ut det mesta av sommaren med stil.

Mer information

Varumärke Kickers
Tillverkarens SKU 959983-30-15
Färg eller
Färg Gyllene
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen