Sandaler för kvinnor Kickers Sunyva

Sandaler för kvinnor Kickers Sunyva

Börjar på: 722,32 kr

547,25 kr

-24%
Trendiga, bekväma damsandaler från Kickers. Låt dig förföras av den unika stilen på Sunyva.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 722,32 kr

547,25 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Sandaler för kvinnor Kickers Sunyva

Sunyva damsandaler från Kickers är det perfekta valet för kvinnor som vill kombinera komfort och stil. Varumärket Kickers har varit känt för sina kvalitetsskor i årtionden, och dessa sandaler är inget undantag.

Sandalerna är tillverkade av en smart blandning av läder och gummi och är både slitstarka och flexibla, vilket ger optimalt stöd för kvinnofötter. Innersulan i läder ger extra komfort, medan yttersulan i gummi ger perfekt grepp på alla underlag.

Designen på dessa sandaler är både elegant och modern. Den flätade läderremmen på ovansidan av foten ger en sofistikerad touch, medan fotledsremmen ger extra stöd. Dessa sandaler är perfekta för soliga dagar, oavsett om det är en promenad på stan eller en dag på stranden.

Sandalerna finns i en rad olika färger, inklusive klassisk svart och trendig camel, och kommer garanterat att passa till alla looker. Oavsett om du bär dem till en lätt klänning, jeansshorts eller mjuka byxor kommer de att ge din outfit en touch av elegans.

Dessa sandaler från Kickers Sunyva är inte bara bekväma och snygga, de är också slitstarka. De är tillverkade av kvalitetsmaterial och kommer att stå emot tidens tand och förbli ett måste i garderoben säsong efter säsong.

Titta inte längre än Kickers 's Sunyva damsandaler, det perfekta valet för kvinnor som letar efter den perfekta blandningen av komfort och stil. Lägg till dem i din skosamling nu och njut av sommaren med stil och komfort.

Mer information

Varumärke Kickers
Tillverkarens SKU 929563-30-133
Färg eller
Färg Gyllene
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1