Sandaler för kvinnor Kickers Summerkro

Sandaler för kvinnor Kickers Summerkro

Börjar på: 550,93 kr

382,71 kr

-31%
Uppfyll sommarens stil med damsandaler Kickers Summerkro, komfort och kvalitet från Kickers. Får inte missas!
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 550,93 kr

382,71 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Sandaler för kvinnor Kickers Summerkro

Damsandaler från Kickers Summerkro är det perfekta valet för varma sommardagar. Tillverkade av det kända märket Kickers, kombinerar dessa sandaler stil och komfort för att möta alla dina behov.

Deras eleganta, moderna design gör dem till ett måste för alla kvinnor som letar efter en mångsidig sommarsko. Oavsett om du bär dem med en lätt klänning för en dag ute på stan eller med shorts för en promenad på stranden, kommer dessa sandaler att passa alla dina outfits.

Märket Kickers är känt för kvaliteten på sina produkter och detta återspeglas i dessa sandaler Summerkro. De är tillverkade av högkvalitativa material och är både robusta och hållbara, vilket garanterar en lång livslängd.

Dessa sandaler är särskilt utformade för kvinnor och har en perfekt passform tack vare den justerbara remmen. Så att du kan gå med självförtroende och utan obehag hela dagen.

Innersulan i läder ger optimal komfort för dina fötter, medan yttersulan i gummi ger perfekt grepp på alla typer av underlag. Så du kan bära dem helt säkert, oavsett om du är på stranden, i stan eller på en vandring i naturen.

Förutom att de är bekväma och praktiska har sandalerna Kickers också en unik stil. Deras minimalistiska, stilrena design gör dem till en tidlös sko som inte kommer att bli omodern med årstiderna. Du kan bära dem år efter år och aldrig tröttna på dem.

Oavsett om du letar efter ett par nya sandaler till semestern eller ett speciellt tillfälle är Kickers Summerkro ett säkert val. Så vänta inte längre, lägg till dem i din skosamling idag och njut av sommaren med stil och komfort!

Mer information

Varumärke Kickers
Tillverkarens SKU 895456-30-33
Färg vit
Färg Vit
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1