Ekologiskt pollen Natura Force

Ekologiskt pollen Natura Force
272,01 kr

Slut i lager

Beskrivning

Ekologiskt pollen Natura Force

Köp ekologiskt bipollen
Som en produkt från bikupan på samma sätt som bidrottninggelé eller propolis, har ekologiskt bipollen många hälsofördelar. Den består av 25-30% protein (fria proteiner och aminosyror), 30-55% kolhydrater och 1-20% lipider. Det är mycket rikt på näringsämnen, inklusive B-vitaminer. Naturligtvis innehåller dess sammansättning också viktiga mineraler och spårämnen som kalium, magnesium och järn, bland autres element.
Som en allmän regel rekommenderas bipollen vid intensiv trötthet (mental eller fysisk) och matsmältningsproblem. Denna produkt från bikupan rekommenderas ofta som ett komplement till behandling av godartad prostatahypertrofi, rakitis eller tillväxtstörningar. Pollenets antioxidativa egenskaper hjälper också till att förhindra håravfall.
Som ett livsmedel som främjar fysiskt och psykiskt välbefinnande är pollen särskilt fördelaktigt under årstidsväxlingarna. Under dessa perioder blir immunförsvaret mer sårbart och du kan känna dig ur form. Pollen hjälper till att öka komforten och livskvaliteten, samtidigt som det erbjuder många viktiga näringsämnen som är fördelaktiga för hälsan.
Hur ska bipollen konsumeras?
Pollen konsumeras i en dos av 15 till 20 gram pulver per dag. För behandling kan denna dos vara så mycket som 30 gram per dag. Det är viktigt att välja ekologisk bipollen. På så sätt behåller det sitt näringsvärde och hälsofördelar. Dessutom säkerställer ekologiskt jordbruk binas hälsa och bikupans livslängd. Ekologiskt pollen respekterar konsumenternas hälsa, balansen i den lokala biologiska mångfalden och binas välbefinnande.
Ekologiskt bipollen kan blandas med honung och ätas som mat. Det kan också spädas ut i lite vatten. Ekologisk bipollen kan också blandas med örtteer, grönsakssoppor eller frukt (t.ex. i kompott). Det viktiga är att tugga väl för att förbättra absorptionen av dess näringsämnen och skörda alla dess fördelar.
Egenskaper och fördelar med bipollen Motverkar fysisk och mental trötthet; Minskar symtomen på godartad prostatahyperplasi; Saktar ner utvecklingen av sjukdomen (godartad prostatahyperplasi); Minskar inflammation vid fall av prostatit; Antioxidant verkan; Ökar immuniteten, särskilt under årstidsväxlingarna; Förhindrar åldrande av celler (håravfall); En allierad av tarmfloran, vilket förbättrar matsmältningskomforten; Förebygger och lindrar säsongsallergier; Högt näringsvärde; Certifierat ekologiskt, GMO-fritt, fritt från bekämpningsmedel.
Natura Force ekologiskt bipollen kommer från Europa. Det är garanterat 100 % naturligt, GMO-fritt och fritt från bekämpningsmedel. Idealiskt för att förbättra ditt dagliga välbefinnande, det är rikt på smak och viktiga näringsämnen. Det kan också kombineras med ekologisk honung. På så sätt kan du dra full nytta av fördelarna med produkter från bikupan.

Mer information

Varumärke Natura Force
Tillverkarens SKU 706204
Färg gul/svart
Färg Gul
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen