Långa leggings för kvinnor Puma

Långa leggings för kvinnor Puma

Börjar på: 342,79 kr

299,58 kr

-13%
Sätt stilen med långa leggings Puma för kvinnor, bekväma och moderiktiga för alla dina sport- och fritidsaktiviteter.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 342,79 kr

299,58 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Långa leggings för kvinnor Puma

Den långa legging Puma för kvinnor är det perfekta valet för alla kvinnor som letar efter absolut komfort och sportig stil. Designad av det berömda varumärket Puma, denna legging är både funktionell och snygg.

Tillverkad av högkvalitativa material, legging känns mjuk och bekväm från det ögonblick du sätter på den. Den anpassar sig perfekt till din kropp och ger dig total rörelsefrihet under dina fysiska aktiviteter.

Designen på legging är både modern och tidlös, med den diskreta men igenkännbara Puma -logotypen på låret. Den finns i en rad olika färger, så att du kan matcha den med alla dina sportkläder.

Oavsett om du gillar yoga, löpning eller bara letar efter en bekväm legging för dina lediga dagar, kommer denna legging långa Puma att vara din allierade. Den smala passformen framhäver dina former samtidigt som den ger optimalt stöd.

Förutom att vara bekväm och snygg är denna legging också mycket funktionell. Den har DryCELL-teknik från Puma, som transporterar bort fukt från huden för att hålla dig torr och sval under dina mest intensiva träningspass.

Denna legging är också lätt att sköta, vilket gör den till ett måste i din sportgarderob. Den är perfekt för alla dina fysiska aktiviteter, oavsett om du är på gymmet, utomhus eller till och med hemma.

Så damer, om ni letar efter en bekväm, snygg och funktionell legging, behöver ni inte leta längre. Den långa legging Puma för damer är något för dig. Beställ den nu och lägg till en touch av stil till dina träningspass!

Mer information

Varumärke Puma
Tillverkarens SKU 681933-01
Färg svart
Färg Svart
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1