Ekologisk energibar Natura Force

Ekologisk energibar Natura Force
27,31 kr

Slut i lager

Beskrivning

Ekologisk energibar Natura Force

Ekologisk energibar: Den ultimata naturliga energibaren!
Källa: YUKA ansökan
Upptäck vår naturliga, ekologiska energibar gjord på 100 % naturliga ingredienser.
Ingredienserna som används i vår bar är perfekta att äta vid olika tidpunkter på dagen: På morgonen, till frukosten. Mitt på eftermiddagen, om du känner dig hungrig, eller precis före ditt sportpass.
Det är inte alltid lätt eller praktiskt att göra egna energibars, och de flesta bars som säljs i butikerna innehåller ingredienser som inte alltid är naturliga, som konserveringsmedel, tillsatser eller smakförstärkare... Lyckligtvis har vi hittat lösningen! Organic Energy Bar från Natura Force innehåller endast naturliga och ekologiska ingredienser: dadelpasta, mandelpulver, honung och risprotein. Dessa olika ingredienser ger dig energi och mättnadskänsla. Du kan äta denna bar när som helst på dagen, helst före, under eller efter fysisk ansträngning.
100 % naturliga, råa och ekologiska ingredienser
Perfekt balanserade näringsämnen
Tillverkad i France, i en specialiserad verkstad
Ger energi och mättnad
Perfekt som mellanmål men också före eller under långvarig träning
Laktosfri, glutenfri och vegansk
Ett unikt recept och en unik smak!
nom Vad är en energibar till för?
Som namnet antyder är en energibar en bar som används före träning, oavsett om den är måttlig eller intensiv, men den kan också ätas som ett hälsosamt mellanmål när som helst på dagen.
Vad är Energy Bar gjord av Natura Force?
Dadlar, en källa till kolhydrater och fibrer
Dadlar utgör ca 44 % av vår Energy Bar. Denna hälsosamma och läckra ingrediens är full av näringsämnen: kolhydrater och enkelomättade fettsyror samt vitaminerna A och B, som finns naturligt i denna frukt från Mellanöstern. De är kända för att reglera tarmtransit, främja bättre matsmältning och hjälpaendurance under fysisk prestation (1).
Mandelpulver
Mandlar är rika på mineraler (magnesium, zink, mangan, kalium etc.), proteiner, omättade fettsyror och vitaminer och anses vara ett av de nyttigaste och mest mättande mellanmålen. Vad kan vara mer naturligt än att inkludera dem i vårt läckra recept?
Akaciahonung
Med sin söta, milda smak är akaciahonung en av de mest hälsobringande honungarna. Så när frågan dök upp om vilket naturligt socker vi skulle tillsätta i vår Energy Bar, tänkte vi inte länge! Det är känt för att lindra vissa typer av smärta, förbättra transit, vara lågt i glukos (perfekt för diabetiker), öka sportprestanda och förbättra muskelåterhämtning (2). Säg hejdå till barer med raffinerat socker eller konstgjorda sötningsmedel, och gör plats för en 100 % naturlig energibar.
Risproteiner
Risproteiner är ett av de växtproteiner som är lika effektiva som mjölkproteiner (whey). Ja, du behöver inte äta animaliska proteiner för att bli vältränad och muskulös! Tack vare sitt kompletta aminogram (de är rika på leucin) är risproteiner ett mycket intressant alternativ för vegetariska idrottare eller personer som är intoleranta mot laktos eller till och med gluten!
Vad mer?
Vår energibar innehåller också akaciagummi, ett fiberrikt livsmedel och en naturlig prebiotika som hjälper till att eliminera kroppsfett (3) och lite salt. Salt bidrar till att förhöja smaken på de livsmedel som det serveras tillsammans med, men det är också viktigt för att remineralisera kroppen och stabilisera blodsockernivån (4).

Mer information

Varumärke Natura Force
Tillverkarens SKU 675308
Färg brun
Färg Brun
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen