Armband för kvinnor Lauren G Adams 65595 [Storlek 18 cm]

Armband för kvinnor Lauren G Adams 65595 [Storlek 18 cm]

1 591,55 kr

1 193,67 kr

-25%
Förbättra din look med Lauren G Adams 65595-armbandet. Ett elegant och sofistikerat smycke, designat av det kända varumärket Lauren G Adams.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 9 eller 11 dagar

Beskrivning

Armband för kvinnor Lauren G Adams 65595

Lauren G Adams 65595 damarmband är ett elegant och raffinerat smycke som kommer att ge en touch av glamour till alla outfits. Armbandet är tillverkat av det kända smyckesmärket Lauren G Adams och är det perfekta valet för kvinnor som gillar att kombinera stil och kvalitet.

Armbandet är designat med exceptionell känsla för detaljer, vilket gör det till ett riktigt mästerverk. De noggrant utvalda pärlorna och gnistrande kristallerna är arrangerade i ett delikat mönster som met framhäver din handled. Kombinationen av pärlor i olika storlekar och gnistrande kristaller skapar en sofistikerad och tidlös look som inte kommer att gå obemärkt förbi.

Lauren G Adams 65595 damarmband är en mångsidig accessoar som kan bäras vid alla tillfällen. Oavsett om det är för en elegant utekväll eller en dag på kontoret, kommer detta armband att ge en touch av glamour till din outfit. Det är också perfekt för bröllop, födelsedagar och autres speciella evenemang där du vill glänsa. Det kommer garanterat att bli ditt favoritsmycke för alla tillfällen.

Armbandets kvalitet är ojämförlig. Det är tillverkat av högkvalitativa material, är slitstarkt och kommer att stå emot tidens tand. Det kraftiga låset ser till att armbandet sitter på plats hela dagen. Dessutom är armbandet allergivänligt, vilket gör det till ett perfekt val för känslig hud.

Lauren G Adams 65595 damarmband är inte bara ett vackert smycke, det är också en utmärkt present till dina nära och kära. Ge det till din mamma, din syster, din flickvän eller någon annan speciell kvinna i ditt liv för att visa henne hur mycket point elle betyder för dig. Elle kommer säkert att bli glad över att få ett så elegant smycke av exceptionell kvalitet.

Kort sagt, Lauren G Adams 65595 damarmband är ett måste-ha-smycke för alla kvinnor som uppskattar stil och kvalitet. Lägg till det i din smyckessamling idag och låt det få dig att stråla vid varje tillfälle. Lita på att varumärket Lauren G Adams erbjuder dig ett smycke i toppklass som inte kommer att göra dig besviken. Missa inte chansen att äga detta magnifika smycke som kommer att ge en touch av glamour till din look. Beställ nu!

Mer information

Varumärke Lauren G Adams
Tillverkarens SKU 65595
Färg grå
Färg Grå
Storlek 18 cm - Franska storlekar som standard
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1