Shorts för kvinnor Helly Hansen Roam

Shorts för kvinnor Helly Hansen Roam
Börjar på: 734,56 kr
Upptäck komforten och prestandan hos Roam cykelbyxor för damer från Helly Hansen, perfekt för trail och utomhusäventyr.
Franska storlekar som standard
Storleksguide
Börjar på: 734,56 kr
Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Shorts för kvinnor Helly Hansen Roam

Upptäck den exceptionella komforten och prestandan hos Helly Hansen Roam Women's Cycling Shorts, som är särskilt utformade för kvinnor som älskar trail. Med det välkända varumärket Helly Hansen bakom denna produkt kan du vara säker på dess överlägsna kvalitet och hållbarhet.

Shorts är en viktig del av alla löpares utrustning på trail, och den här är inget undantag. De är tillverkade av högkvalitativa material och har en åtsittande, bekväm passform som formar sig perfekt efter kvinnokroppens kurvor. Avancerad teknik från Helly Hansen säkerställer också utmärkt andningsförmåga och effektiv fukttransport, vilket håller dig torr och bekväm under dina mest intensiva träningspass.

Cykelbyxorna för damer Helly Hansen Roam är specialdesignade för att passa dina behov på trail. Med platta sömmar och ett justerbart elastiskt midjeband ger de optimal rörelsefrihet och perfekt passform, även i den tuffaste terrängen. Dessutom gör den lätta, strömlinjeformade designen att du kan röra dig obehindrat, så att du kan fokusera på din prestation och dina mål.

Oavsett om du tränar inför ett lopp eller tar dig an tuffa stigar erbjuder cykelbyxorna för damer Helly Hansen Roam oöverträffat skydd och komfort. Det slitstarka tyget skyddar dig mot skav och skador, medan de reflekterande detaljerna ger dig bättre synlighet på kvällsturerna. Dessutom finns det en praktisk bakficka för dina små nödvändigheter, som en nyckel eller energigel.

Med sin eleganta design och smickrande skärning är Helly Hansen Roam cykelbyxor för damer inte bara en del av prestationsutrustningen, utan också ett modeplagg i sin egen rätt. Oavsett om du bär dem på egen hand eller under ett par trail shorts, kommer de att ge en touch av stil till dina sportkläder. Dessutom finns de i en rad olika färger för att matcha din personliga stil.

Kort sagt, Helly Hansen Roam cykelbyxor för damer är ett måste för kvinnor som älskar trail. Med sin överlägsna kvalitet, bekväma passform och praktiska detaljer hjälper de dig att tänja på dina gränser och uppnå dina mål med självförtroende. Så vänta inte längre, lägg vantarna på Helly Hansen Roam cykelbyxor för damer nu och ge dig ut på vägarna!

Mer information

Varumärke Helly Hansen
Tillverkarens SKU 63197-990
Färg svart
Färg Svart
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen