Basebollkeps för kvinnor New York Yankees 9FORTY

Basebollkeps för kvinnor New York Yankees 9FORTY

391,77 kr

313,42 kr

-20%
Visa ditt stöd för Yankees i stil med denna 9FORTY -keps från New Era.

Slut i lager

Beskrivning

Basebollkeps för kvinnor New York Yankees 9FORTY

Basebollkeps för damer New York Yankees 9FORTY från New Era är ett måste för alla fans av laget Yankees från New York. Med sin eleganta design och feminina skärning är den den perfekta blandningen av stil och passion för baseboll.

Kepsen är tillverkad av material av högsta kvalitet och är mycket bekväm, slitstark och hållbar. Det böjda visiret ger ett effektivt skydd mot solen och spännet gör att kepsen passar perfekt för alla huvudstorlekar.

Den präglade Yankees -logotypen från New York på kepsens framsida är en riktig hyllning till det legendariska laget. På sidan finns den berömda logotypen New Era broderad, en symbol för kvaliteten och äktheten hos detta ikoniska varumärke.

Oavsett om du går på en match på stadion eller bara vill visa ditt stöd för Yankees på daglig basis, är denna keps det perfekta valet. Den kommer att se bra ut med alla sport- eller fritidsoutfits och ger en touch av sportig stil till din look.

Som ett Yankees-fan förtjänar du det bästa och denna keps från New Era är utan tvekan det bästa valet för dig. Så vänta inte längre och lägg till den nu till din samling av Yankees produkter från New York! Det är också den perfekta presenten till alla kvinnor som brinner för baseboll och detta legendariska lag. Beställ den nu och visa din stolthet över Yankees New York !

Mer information

Varumärke New Era
Tillverkarens SKU 60364299
Färg grå
Färg Grå
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Storleksguide
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Team New York Yankees
Sortiment 9FORTY