Sandaler för kvinnor Gioseppo Vina

Sandaler för kvinnor Gioseppo Vina

Börjar på: 479,60 kr

363,88 kr

-24%
Bekväma och eleganta Gioseppo Vina sandaler för damer, för en trendig sommar look. Upptäck dem nu!

Slut i lager

Beskrivning

Sandaler för kvinnor Gioseppo Vina

Barfotasandalerna Gioseppo Vina är ett snyggt och bekvämt val för alla kvinnor som letar efter en mångsidig sommarsko. Dessa sandaler tillverkas av det kända märket Gioseppo och är både trendiga och tidlösa, med en perfekt blandning av stil och funktionalitet.

Sandalernas design är enkel och elegant, med en slät läderrem och guldfärgade metalldetaljer. Den mjuka innersulan i skum håller fötterna bekväma hela dagen. Sandalerna har också en slitstark yttersula i gummi som ger överlägset grepp och hållbarhet.

Oavsett om du bär dem för en dag ute på stan eller för en strandresa är Gioseppo Vina barfotasandaler perfekta för alla tillfällen. Kombinera dem med en avslappnad sommarklänning för en bohemisk look look, eller med ett par byxor för en mer sofistikerad stil.

Gioseppoengage är ett välkänt varumärke inom skobranschen och använder material av hög kvalitet för sina produkter. Sandalerna Vina är inget undantag, med sitt smidiga läder och omsorgsfulla hantverk är de byggda för att hålla länge.

Oavsett om du promenerar runt på stan eller dansar hela natten kommer dessa barfotasandaler att vara din bästa allierade. De är lätta, bekväma och snygga, vilket gör dem till ett perfekt alternativ för moderna, aktiva kvinnor.

De finns i olika storlekar som passar alla kroppsformer, Gioseppo Vina sandaler är ett måste för alla kvinnor i sommar. Så vänta inte längre, lägg till en touch av stil i din garderob med dessa sandaler av högsta kvalitet. Beställ dina nu!

Mer information

Varumärke Gioseppo
Tillverkarens SKU 59847-P-CUERO
Färg brun
Färg Brun
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen

Du kan också vara intresserad av följande produkt (er)