Armband för kvinnor Dkny 5520115 [Storlek 20 cm]

Armband för kvinnor Dkny 5520115 [Storlek 20 cm]

1 089,60 kr

762,72 kr

-30%
Unna dig modern elegans med Dkny 5520115 armband för kvinnor. Lägg till en sofistikerad touch till varje outfit.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 9 eller 11 dagar

Beskrivning

Armband för kvinnor Dkny 5520115

Dkny 5520115 damarmband är en elegant, modern accessoar som kommer att ge en touch av sofistikering till alla outfits. Detta armband är designat av det välkända varumärket Dkny och är speciellt framtaget för kvinnor som uppskattar stil och kvalitet.

Den raffinerade designen på detta armband är inspirerad av elegansen och dynamiken i staden New York, som är source inspiration för varumärket Dkny. De fina silverfärgade länkarna i rostfritt stål är utsmyckade med en elegant Dkny -logotyp i form av en stapel, vilket ger en subtil touch av glamour.

Detta armband är perfekt för alla tillfällen, oavsett om det är en dag på kontoret eller en kväll ute på stan. Det kan bäras ensamt eller tillsammans medautres smycken för en mer vågad look. Det säkra karbinhakslåset ger en säker och bekväm passform hela dagen.

Förutom sin eleganta design är detta Dkny armband också extremt slitstarkt och hållbart. Det är gjort för att hålla, även vid daglig användning. Med sin tidlösa stil och överlägsna kvalitet är det ett perfekt val för en speciell gåva till en älskad person eller för att unna dig själv.

Lägg till en touch av urbana glamour till din garderob med Dkny 5520115 damarmband. Beställ det nu och låt varumärket Dkny förflytta dig till den dynamiska atmosfären på New York med denna trendiga och eleganta accessoar.

Mer information

Varumärke Dkny
Tillverkarens SKU 5520115
Färg grå
Färg Grå
Storlek 20 cm - Franska storlekar som standard
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1