Halsband för kvinnor Dkny 5520043 [Storlek 30 cm]

Halsband för kvinnor Dkny 5520043 [Storlek 30 cm]

1 456,89 kr

718,28 kr

-51%
Upptäck den tidlösa charmen hos Dkny med detta damhalsband 5520043, den perfekta accessoaren för att ge din stil en touch av sofistikering och elegans.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 8 eller 10 dagar

Beskrivning

Halsband för kvinnor Dkny 5520043

Dkny 5520043 damhalsband är ett elegant, modernt smycke som ger en sofistikerad touch till alla outfits. Detta halsband är tillverkat av det kända varumärket Dkny och är designat för kvinnor som uppskattar mode och kvalitet.

Halsbandet har en elegant design med en fin silverfärgad metallkedja och ett runt hänge prytt med Dkny-logotypen. Hänget ger halsbandet en subtil touch av glamour och femininitet, vilket gör det till en mångsidig accessoar som kan bäras till vardags eller för ett speciellt tillfälle.

Halsbandets justerbara längd gör det till ett perfekt val för alla kvinnor, oavsett stil eller kroppstyp. Det kan bäras som ett court halsband eller längre, beroende på vad du föredrar. Karbinlåset sitter säkert på plats så att du kan njuta av din dag utan att oroa dig för att tappa bort ditt halsband.

Dkny 5520043 damhalsband är också ett utmärkt val som present. Dess tidlösa design och överlägsna kvalitet gör det till en gåva som kommer att uppskattas av alla kvinnor. Oavsett om det är till en födelsedag, mors dag eller bara för att ge glädje, kommer detta halsband att vara ett säkert och elegant val.

Förutom att det ser snyggt ut är halsbandet också hållbart och byggt för att hålla länge. Det är tillverkat av högkvalitativa material och kommer att stå emot tidens tand och kan bäras i många år. Det är en värdefull investering som kommer att ge din smyckesamling en touch av stil.

Kort sagt, Dkny 5520043 damhalsband är ett smycke som kombinerar stil och kvalitet. Det är perfekt för alla tillfällen och passar tous alla stilar. Unna dig själv eller en speciell kvinna i ditt liv en touch av lyx till din outfit. Dkny Beställ det nu och lägg till liteesprit i din garderob.

Mer information

Varumärke Dkny
Tillverkarens SKU 5520043
Färg grå
Färg Grå
Storlek 30 cm - Franska storlekar som standard
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen