Armband för kvinnor Dkny 5520002 [Storlek 6 cm]

Armband för kvinnor Dkny 5520002 [Storlek 6 cm]

1 579,31 kr

1 105,52 kr

-30%
Förbättra din look med damarmbandet Dkny 5520002. Elegans och modernitet signerat det kända varumärket Dkny, för en oöverträffad touch av stil.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 9 eller 11 dagar

Beskrivning

Armband för kvinnor Dkny 5520002

Dkny 5520002 damarmband är den perfekta accessoaren för att komplettera din outfit med elegans och modernitet. Detta armband är designat av det kända varumärket Dkny och är ett riktigt kvalitetssmycke som kommer att ge din stil en sofistikerad touch.

Armbandet är tillverkat av högkvalitativa material och är både starkt och tåligt så att du kan bära det varje dag. Den unika och raffinerade designen met framhäver varumärkets emblematiska logotyp Dkny och ger en touch av glamour till din handled.

Armbandet är speciellt utformat för kvinnor, med en justerbar storlek som passar tous handleder. Det är också léger och bekvämt att bära, så att du kan bära det hela dagen utan obehag.

Oavsett om du bär det för en formell kväll ute eller för vardagskläder, kommer detta armband att ge en touch av sofistikering till din look. Det kan bäras ensamt för en minimalistisk stil eller kombineras medautres smycken för en mer vågad look.

Unna dig elegans och kvalitet med Dkny 5520002 damarmband. Det är också en perfekt present till dina nära och kära, som säkert kommer att uppskatta detta tidlösa, eleganta smycke.

Missa inte chansen att lägga till detta Dkny armband till din smyckessamling. Beställ det nu och lägg till en touch av lyx till alla dina outfits.

Mer information

Varumärke Dkny
Tillverkarens SKU 5520002
Färg rosa
Färg Rose
Storlek 6 cm - Franska storlekar som standard
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1