Halsband för kvinnor Karl Lagerfeld 5512238 [Storlek 25 cm]

Halsband för kvinnor Karl Lagerfeld 5512238 [Storlek 25 cm]

1 824,17 kr

877,93 kr

-52%
Förstärk din feminina look med halsbandet Karl Lagerfeld 5512238, ett raffinerat smycke inspirerat av det kända varumärkets tidlösa design.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 8 eller 10 dagar

Beskrivning

Halsband för kvinnor Karl Lagerfeld 5512238

Upptäck damhalsbandet Karl Lagerfeld 5512238, ett elegant och sofistikerat smycke som perfekt återspeglaresprit av det ikoniska varumärket Karl Lagerfeld. Detta halsband är ett riktigt måste för alla kvinnor som letar efter en modeaccessoar som är både modern och tidlös.

Varumärket Karl Lagerfeld är känt för sin unika och vågade stil, och detta halsband är inget undantag. Det är tillverkat med största omsorg om detaljerna och utmärker sig genom sin eleganta, minimalistiska design. De fint sammanflätade länkarna ger halsbandet en sofistikerad touch, medan hänget med Karl Lagerfeld -logotypen ger en touch av glamour chic.

Detta halsband är speciellt utformat för kvinnor, med den perfekta längden för att framhäva dekolletage och halsringning. Det är också mycket léger och bekvämt att bära, vilket gör det till ett perfekt val för alla tillfällen, oavsett om det är en elegant utekväll eller en avslappnad dag på stan.

Damhalsbandet Karl Lagerfeld 5512238 är tillverkat av högkvalitativa material som garanterar både hållbarhet och glitter. Det är också hypoallergeniskt, vilket gör det till ett säkert val för känslig hud.

Halsbandet är mer än bara en modeaccessoar, det är ett stilsäkert statement. Det kan bäras ensamt för en snygg och elegant look, eller tillsammans medautres smycken för en mer vågad touch. Oavsett vad du föredrar kommer detta halsband att ge en sofistikerad touch till alla outfits.

Kort sagt, Karl Lagerfeld 5512238 damhalsband är ett måste för alla kvinnor som letar efter en elegant, modern och tidlös accessoar. Unna dig detta kvalitetssmycke och lägg till en touch av stil Karl Lagerfeld till din smyckessamling.

Mer information

Varumärke Karl Lagerfeld
Tillverkarens SKU 5512238
Färg grå
Färg Grå
Storlek 25 cm - Franska storlekar som standard
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen