Örhängen för kvinnor Karl Lagerfeld 5512217 [Storlek 4 cm]

Örhängen för kvinnor Karl Lagerfeld 5512217 [Storlek 4 cm]

1 212,03 kr

656,46 kr

-46%
Förgyll din look med Karl Lagerfeld örhängen, den oumbärliga accessoaren för en touch av feminin elegans.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 8 eller 10 dagar

Beskrivning

Örhängen för kvinnor Karl Lagerfeld 5512217

Örhängen är ett måste för varje kvinna som vill ge sin outfit en touch av elegans. Och vilket bättre sätt att göra det än med Karl Lagerfeld örhängen för kvinnor?

Dessa örhängen är tillverkade av det berömda varumärket Karl Lagerfeld och är den perfekta blandningen av klassisk stil och modernitet. Deras unika, raffinerade design gör dem till en måste-ha-accessoar för alla kvinnor som letar efter ett trendigt, tidlöst smycke.

Oavsett om du bär en avslappnad outfit eller en aftonklänning kommer dessa örhängen att ge en touch av glamour till din look. Den silverfärgade metallen och den eleganta formen gör dem lätta att bära och perfekta för alla tillfällen.

Förutom att de är estetiskt tilltalande har dessa örhängen också utformats med stor uppmärksamhet på kvalitet. De är tillverkade av förstklassiga material och är slitstarka och hållbara, vilket gör dem till en långsiktig investering i din smyckessamling.

Oavsett om du bär dem på en speciell tillställning eller bara för att ge din vardagsoutfit en sofistikerad touch, kommer Karl Lagerfeld örhängen för kvinnor att vara din bästa allierade. Deras tidlösa stil gör dem också till en perfekt present till alla kvinnor i ditt liv.

Så vänta inte längre och unna dig dessa magnifika örhängen för kvinnor Karl Lagerfeld för att komplettera din look med elegans och stil. Lägg till dem i din smyckessamling nu och låt dig förföras av deras tidlösa charm.

Mer information

Varumärke Karl Lagerfeld
Tillverkarens SKU 5512217
Färg grå
Färg Grå
Storlek 4 cm - Franska storlekar som standard
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen