Armband för kvinnor Adore 5490367 [Storlek 6 cm]

Armband för kvinnor Adore 5490367 [Storlek 6 cm]

722,32 kr

541,74 kr

-25%
Upptäck det oemotståndliga damarmbandet Adore 5490367, en symbol för elegans och glamour som förgyller alla dina outfits för alla tillfällen.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 9 eller 11 dagar

Beskrivning

Armband för kvinnor Adore 5490367

Adore 5490367 damarmband är ett elegant och raffinerat smycke som ger en touch av glamour till alla outfits. Detta armband är tillverkat av märket Adore och har designats för kvinnor som gillar att sticka ut och visa upp sin personliga stil.

Med sina subtila detaljer och förstklassiga finish är detta armband ett riktigt konstverkart att bära på handleden. De blanka länkarna i rostfritt stål är sammanfogade med ett säkert lås som garanterar en perfekt och bekväm passform. Armbandets fina kedja är utsmyckad med gnistrande kristaller som ger en gnistrande och sofistikerad touch.

Oavsett om du letar efter ett smycke för en speciell utekväll eller för vardagsbruk är det här armbandet perfekt för alla tillfällen. Den eleganta, tidlösa designen gör det till en mångsidig accessoar som kan bäras med en aftonklänning eller jeans och en avslappnad t-shirt.

Damarmbandet Adore 5490367 är också en perfekt present till en speciell kvinna i ditt liv. Oavsett om det är till en födelsedag, Alla hjärtans dag eller bara för att visa henne hur mycket point du uppskattar henne, kommer detta armband säkert att bli uppskattat och omhuldat.

Förutom att vara ett vackert smycke är armbandet också mycket slitstarkt. Det är tillverkat av högkvalitativa material och kommer att stå emot tidens tand och vara ett tidlöst tillskott till din smyckessamling.

Kort sagt, om du letar efter ett damarmband som kombinerar elegans, kvalitet och mångsidighet behöver du inte leta längre än Adore 5490367 damarmband. Med sin tidlösa design och glittrande detaljer är det det perfekta valet för alla kvinnor som vill känna sig vackra och självsäkra. Beställ ditt idag och lägg till en touch av glamour till din vardag look.

Mer information

Varumärke Adore
Tillverkarens SKU 5490367
Färg svart
Färg Svart
Storlek 6 cm - Franska storlekar som standard
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1