Armband för kvinnor Adore 5489683 [Storlek 6 cm]

Armband för kvinnor Adore 5489683 [Storlek 6 cm]

722,32 kr

541,74 kr

-25%
Ge din stil en touch av sofistikering med Adore 5489683-armbandet, ett tidlöst och elegant smycke från Adore.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 9 eller 11 dagar

Beskrivning

Armband för kvinnor Adore 5489683

Adore 5489683 damarmband är ett elegant och tidlöst smycke som ger en sofistikerad touch till alla outfits. Detta armband är designat av varumärket Adore och är speciellt framtaget för kvinnor med förfinad smak som uppskattar kvalitetssmycken.

Armbandet är tillverkat av högkvalitativa material och är både hållbart och elegant. Den fina, feminina designen kommer att framhäva din glamour sida och förhöja din handled. Den glänsande silverfärgen och de diskreta detaljerna gör det till en mångsidig accessoar som passar alla tillfällen, från en speciell händelse till vardagskläder på tous.

Armbandet har ett unikt hjärtmotiv, vilket gör det till den perfekta gåvan för att visa din kärlek och tillgivenhet till någon speciell i ditt liv. Det har också ett säkert lås som garanterar en säker och bekväm passform hela dagen.

Det här armbandet ingår i Adore-kollektionen och är en symbol för kvalitet och tidlös stil. Det är utformat för att bäras och användas i många år, vilket gör det till en klok investering för din garderob.

Oavsett om du bär det ensamt eller i lager medautres -armband, kommer Adore 5489683 damarmband att ge en touch av elegans till din look. Det kan också kombineras medautres smycken Adore för att skapa en samordnad och harmonisk ensemble.

Missa inte chansen att unna dig själv eller någon du tycker om detta magnifika damarmband Adore 5489683. Med sin oöverträffade kvalitet och eleganta design kommer det att ge din stil en touch av glamour och bli ett värdefullt tillskott till din smyckessamling. Beställ det nu och låt dig förföras av skönheten i detta tidlösa smycke.

Mer information

Varumärke Adore
Tillverkarens SKU 5489683
Färg ros.
Färg Rose
Storlek 6 cm - Franska storlekar som standard
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1