Armband för kvinnor Adore 5489681 [Storlek 6 cm]

Armband för kvinnor Adore 5489681 [Storlek 6 cm]

722,32 kr

541,74 kr

-25%
Förstärk din look med damarmbandet Adore 5489681. Ett elegant smycke för kvinnor på jakt efter glamour. Upptäck det nu!
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 9 eller 11 dagar

Beskrivning

Armband för kvinnor Adore 5489681

Damarmbandet Adore 5489681 är ett måste för alla kvinnor som vill ge sin outfit en touch av glamour. Med sin eleganta och raffinerade design är detta armband en riktig juvel som kommer att förgylla din handled.

Tillverkat av det berömda varumärket Adore, är detta armband den perfekta förkroppsligandet av elegans och femininitet. Genom att bära denna juvel kommer du att sticka ut med din unika och sofistikerade stil.

Adore 5489681 damarmband är speciellt utformat för kvinnor, med särskild uppmärksamhet på detaljer och kvaliteten på de material som används. De fint bearbetade länkarna gör det både motståndskraftigt och léger, för absolut komfort hela dagen.

Silverfärgen ger armbandet en modern touch och gör det lätt att matcha med alla outfits, oavsett om det gäller en elegant kväll eller en avslappnad dag ute. Det säkra låset ger perfekt passform utan risk för att tappa bort det.

Armbandet är också en perfekt present för alla speciella tillfällen, som födelsedagar, mors dag eller bröllopsdagar. Ge det till någon du tycker om och elle kommer att bli glad över att få ett sådant kvalitetssmycke.

Damarmbandet Adore 5489681 är en tidlös accessoar som kommer att stå emot tidens tand utan att någonsin bli omodern. Med sin klassiska, eleganta stil kommer det snabbt att bli ett måste i din smyckessamling.

Så vänta inte längre och ge dig själv eller någon du tycker om armbandet Adore 5489681. Lägg till en touch av sofistikering till dina outfits och låt dig förföras av dess tidlösa skönhet. Beställ det nu och njut av ett unikt smycke som kommer att följa dig vart du än går.

Mer information

Varumärke Adore
Tillverkarens SKU 5489681
Färg grön
Färg Grön
Storlek 6 cm - Franska storlekar som standard
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1