Armband för kvinnor Adore 5489646 [Storlek 6 cm]

Armband för kvinnor Adore 5489646 [Storlek 6 cm]

661,10 kr

495,83 kr

-25%
Damarmband Adore 5489646, en elegant och tidlös accessoar för alla kvinnor. Tillverkat med omsorg av varumärket Adore.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 9 eller 11 dagar

Beskrivning

Armband för kvinnor Adore 5489646

Adore 5489646 damarmband är det perfekta valet för alla kvinnor som letar efter en elegant, tidlös accessoar. Armbandet är tillverkat av det kända varumärket Adore och är ett äkta smycke som ger alla outfits en sofistikerad touch.

Armbandet är designat speciellt för kvinnor och är en symbol för femininitet och elegans. Dess fina, raffinerade design met kommer att förgylla din handled, oavsett tillfälle. Oavsett om du bär det varje dag eller för ett speciellt tillfälle kommer Adore 5489646 damarmband att skapa en sensation.

Varumärket Adore är känt för sina högkvalitativa kreationer, och detta armband är inget undantag. Det är tillverkat av de finaste materialen premier och är både gediget och elegant. Armbandet har en fin silverkedja prydd med ett hjärtformat hänge med gnistrande kristaller. Den tidlösa designen gör det till ett smycke som du kan bära i flera år utan att det blir omodernt.

Damarmbandet Adore 5489646 är en mångsidig accessoar som kan bäras till vilken outfit som helst. Oavsett om du bär jeans och en avslappnad t-shirt eller en elegant aftonklänning, kommer det att ge en touch av glamour till din look. Den är också perfekt som present till nära och kära, oavsett om det är på födelsedagen, mors dag eller bara för att visa din kärlek och uppskattning.

Förutom att armbandet är ett vackert smycke är det också mycket bekvämt att bära. Det säkra låset gör att armbandet sitter på plats hela dagen utan att störa dig. Dessutom passar den justerbara storleken tous handleder, vilket gör det till ett perfekt val för alla kvinnor.

Kort sagt, Adore 5489646 Women's Bracelet är ett måste-ha-smycke för alla kvinnor som uppskattar tidlös skönhet och överlägsen kvalitet. Med sin eleganta design och kvalitetsmaterial kommer det att ge en touch av glamour till alla outfits. Unna dig själv eller någon speciell, det här armbandet kommer garanterat att göra dig glad. Beställ nu och låt dig förtrollas av skönheten och elegansen hos Adore 5489646 armband.

Mer information

Varumärke Adore
Tillverkarens SKU 5489646
Färg vit
Färg Vit
Storlek 6 cm - Franska storlekar som standard
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1