Armband för kvinnor Adore 5489501 [Storlek 6 cm]

Armband för kvinnor Adore 5489501 [Storlek 6 cm]

967,18 kr

677,02 kr

-30%
Förgyll din handled med Adore 5489501 damarmband, ett elegant smycke av hög kvalitet från Adore. Upptäck det nu!
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 9 eller 11 dagar

Beskrivning

Armband för kvinnor Adore 5489501

Adore 5489501 damarmband är ett elegant och raffinerat smycke som perfekt kombinerar skönhet och kvalitet. Detta armband är designat av Adore och är en sann symbol för femininitet och stil.

Armbandet är tillverkat med omsorg och uppmärksamhet och är ett verkligt exceptionellt smycke. Dess design gör det till en tidlös accessoar som kan bäras vid alla tillfällen, oavsett om det gäller en elegant kväll ute, en dag på kontoret eller en enkel utflykt med vänner. Den unika, eleganta designen gör det till ett perfekt val för alla kvinnor som vill visa upp sin stil.

Damarmbandet Adore 5489501 är tillverkat av högkvalitativa material som sterlingsilver och ädelstenar. Detta garanterar inte bara hållbarhet, utan också exceptionell briljans och gnista. Stenarna som används är noggrant utvalda för sin kvalitet och skönhet, vilket gör detta till ett unikt och anmärkningsvärt smycke.

Den fina, feminina designen gör det till en perfekt present till en speciell kvinna i ditt liv. Oavsett om det är din mamma, syster, vän eller partner kommer Adore 5489501 damarmband att bli uppskattat och omhuldat. Att ge bort detta smycke är en symbol för kärlek, respekt och beundran.

Detta armband är också mycket bekvämt att bära tack vare sin perfekta passform och högkvalitativa material. Det kommer inte att orsaka någon irritation eller obehag på din handled, så du kan bära det hela dagen utan att oroa dig.

Elegansen och sofistikeringen hos Adore 5489501 damarmband gör det till ett perfekt val för att komplettera alla outfits. Oavsett om du bär det till en aftonklänning, en kontorskostym eller avslappnade jeans, kommer detta smycke att ge en touch av glamour och elegans till din look.

Kort sagt, armbandet Adore 5489501 är ett exceptionellt smycke som perfekt kombinerar skönhet, kvalitet och förfining. Med sin unika design och högkvalitativa material är det det perfekta valet för alla kvinnor som vill känna sig vackra och eleganta. Unna dig själv eller någon du tycker om detta tidlösa smycke och låt det lysa som en påminnelse om hur mycket du är älskad och uppskattad på point.

Mer information

Varumärke Adore
Tillverkarens SKU 5489501
Färg rosa
Färg Rose
Storlek 6 cm - Franska storlekar som standard
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1