Armband för kvinnor Adore 5489496 [Storlek 6 cm]

Armband för kvinnor Adore 5489496 [Storlek 6 cm]

967,18 kr

677,02 kr

-30%
Armbandet Adore 5489496 är feminint och tidlöst och ger dina outfits en sofistikerad touch. Designat av ett välkänt varumärke.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 9 eller 11 dagar

Beskrivning

Armband för kvinnor Adore 5489496

Adore 5489496 damarmband är ett elegant och tidlöst smycke som kommer att ge en touch av sofistikering till alla outfits. Detta armband är designat av varumärket Adore och är resultatet av hantverksskicklighet och noggrann uppmärksamhet på detaljer.

Armbandet är tillverkat av kvalitetsmaterial och är både hållbart och elegant. Den fina silverfärgade metallkedjan är utsmyckad med gnistrande kristaller som fångar ljuset och ger din handled en gnistrande touch. Karbinlåset ger en säker och perfekt passform, så att du kan bära det med tillförsikt.

Designen på Adore 5489496 damarmband är tidlös och passar tous stilar och tillfällen. Oavsett om du bär det varje dag eller vid ett speciellt tillfälle kommer detta smycke att ge din outfit en touch av glamour och femininitet. Det kan också enkelt kombineras medautres smycken för att skapa en mer vågad look.

Detta armband är speciellt utformat för kvinnor som älskar eleganta, raffinerade accessoarer. Dess enkelhet gör det till ett perfekt val för alla kvinnor, oavsett ålder eller personlig stil. Det kan också vara en perfekt present till en älskad person och visa point hur mycket du uppskattar och älskar dem.

Kort sagt, Adore 5489496 damarmband är ett smycke av hög kvalitet som ger din outfit en sofistikerad touch. Dess tidlösa design, kvalitetsmaterial och mångsidighet gör det till ett oumbärligt smycke för varje kvinna. Lägg till detta armband till din smyckessamling idag!

Mer information

Varumärke Adore
Tillverkarens SKU 5489496
Färg grön/grön
Färg Grön
Storlek 6 cm - Franska storlekar som standard
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1