Armband för kvinnor Adore 5489489 [Storlek 6 cm]

Armband för kvinnor Adore 5489489 [Storlek 6 cm]

953,97 kr

505,24 kr

-47%
Framhäv din skönhet med Adore 5489489 damarmband, ett raffinerat och elegant smycke designat för kvinnor som älskar att sticka ut från mängden.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 11 eller 13 dagar

Beskrivning

Armband för kvinnor Adore 5489489

Adore 5489489 damarmband är ett äkta smycke som är utformat för att framhäva en kvinnas skönhet och elegans. Med sin raffinerade design och exceptionella kvalitet är det det perfekta valet för alla som vill lägga till en touch av glamour och sofistikering till sin outfit.

Detta armband är tillverkat av det berömda varumärket Adore och förkroppsligaressence kvinnlighet och kärlek. Det är designat med omsorg om detaljerna för att erbjuda en unik och tidlös stil. Oavsett om du bär det för ett speciellt tillfälle eller varje dag, kommer det att komplettera din look med elegans.

Detta armband är speciellt utformat för kvinnor och använder material av högsta kvalitet för att säkerställa hållbarhet och motståndskraft. Det har en delikat härva av guldfärgade metallkedjor som omger ett magnifikt glittrande kristallhjärta, vilket skapar en delikat men djärv effekt.

Damarmbandet Adore 5489489 är en mångsidig accessoar som kan bäras till alla typer av outfits, från en elegant aftonklänning till en mer avslappnad look. Det ger en touch av glamour till alla outfits och kommer garanterat att väcka uppmärksamhet.

Förutom att vara en modeaccessoar är detta armband också en symbol för kärlek och kvinnlighet. Oavsett om det är till dig själv eller som present till någon speciell, kommer det garanterat att väcka uppmärksamhet och förmedla ett starkt, meningsfullt budskap.

Kort sagt, Adore 5489489 Women's Bracelet är ett måste-ha-smycke för alla kvinnor som vill ge sin stil en touch av glitter och elegans. Med sin unika design, exceptionella kvalitet och djupa innebörd är det ett perfekt val för alla tillfällen. Tveka inte längre och unna dig detta magnifika Adore armband för att lägga till en touch av kärlek och kvinnlighet i din garderob.

Mer information

Varumärke Adore
Tillverkarens SKU 5489489
Färg silver.
Färg Silver
Storlek 6 cm - Franska storlekar som standard
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1