Örhängen för kvinnor Cristian Lay 547580

Örhängen för kvinnor Cristian Lay 547580

784,91 kr

146,35 kr

-81%
Förhöj din outfit med örhängen från Cristian Lay, den oumbärliga accessoaren för en touch av feminin elegans och förfining.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 11 eller 13 dagar

Beskrivning

Örhängen för kvinnor Cristian Lay 547580

Örhängen är en viktig accessoar för alla kvinnor som vill komplettera sin outfit med elegans och förfining. Varumärket Cristian Lay, känt för sin expertis inom kvalitetssmycken, presenterar sin senaste skapelse: Cristian Lay 547580 örhängen för kvinnor.

Dessa örhängen är en riktig juvel av skönhet, som kombinerar enkelhet och sofistikering. De är tillverkade i silverpläterad metall och prydda med ädelstenar som fångar ljuset och ger en gnistrande effekt. Den fina, feminina designen gör dem till den perfekta accessoaren för alla tillfällen, från en formell kväll till en avslappnad dag ute.

Materialvalet och tillverkningskvaliteten gör örhängena slitstarka och hållbara. De är dessutom allergivänliga, vilket gör dem lämpliga även för den mest känsliga huden. Dessutom sitter örhängena perfekt tack vare fästsystemet med stift som ger komfort hela dagen.

Cristian Lay 547580 örhängen för kvinnor är en riktig tillgång för att förbättra din outfit och framhäva ditt ansikte. Deras tidlösa stil gör att du kan bära dem till vilken outfit som helst och matcha dem medautres smycken från Cristian Lay för en ännu mer elegant look.

Unna dig dessa örhängen för att lägga till en touch av glamour till din look och känn dig vacker och självsäker i alla situationer. Med sin sofistikerade design och exceptionella kvalitet kommer de garanterat att bli ett köp du inte kommer att ångra. Upptäck Cristian Lay 547580 örhängen för damer nu och låt dig charmas av deras tidlösa skönhet.

Mer information

Varumärke Cristian Lay
Tillverkarens SKU 547580
Färg grå/grå
Färg Grå
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1