Halsband för kvinnor Cristian Lay 54659300 [Storlek 29 cm]

Halsband för kvinnor Cristian Lay 54659300 [Storlek 29 cm]

1 163,06 kr

148,39 kr

-87%
Förbättra din elegans med damhalsbandet Cristian Lay. En unik skapelse från det berömda varumärket som kompletterar alla dina outfits.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 8 eller 10 dagar

Beskrivning

Halsband för kvinnor Cristian Lay 54659300

Cristian Lay damhalsband är ett fantastiskt smycke som ger en touch av elegans till alla outfits. Halsbandet är tillverkat av det kända smyckesmärket Cristian Lay och är designat för kvinnor som uppskattar tidlös skönhet och överlägsen kvalitet.

Halsbandets design är både enkel och sofistikerad, med en fin silverkedja som met lyfter fram ett hjärtformat hänge. Hänget är utsmyckat med en droppformad ädelsten som ger smycket en touch av livfull färg och gnistrande lyster.

Detta halsband är perfekt för alla tillfällen, oavsett om det är en elegant kväll eller en avslappnad dag ute. Det kan bäras ensamt för en minimalistisk look eller tillsammans medautres smycken för en djärvare stil. Oavsett din outfit eller personliga stil kommer detta halsband att passa perfekt och ge en touch av elegans till din look.

Förutom att vara estetiskt tilltalande är detta halsband också tillverkat av högkvalitativa material. Silverkedjan är hållbar och blekningsresistent, så att du kan njuta av detta smycke i många år framöver. Dessutom är ädelstenen noggrant utvald för sin kvalitet och briljans, vilket ger ett extra värde till detta redan anmärkningsvärda smycke.

Oavsett om du vill unna dig något extra eller ge en speciell gåva till en viktig kvinna i ditt liv är Cristian Lay damhalsband ett perfekt val. Det levereras elegant förpackat, redo att ges som en gåva till den där speciella personen.

Kort sagt, Cristian Lay damhalsband är ett exceptionellt smycke för kvinnor som uppskattar tidlös skönhet och elegans. Lägg till detta smycke i din smyckessamling eller ge det till någon speciell, du kommer inte att bli besviken över dess ojämförliga kvalitet och skönhet.

Mer information

Varumärke Cristian Lay
Tillverkarens SKU 54659300
Färg silver/sargenté/silver/silver
Färg Silver
Storlek 29 cm - Franska storlekar som standard
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen