Armband för kvinnor Adore 5448752 [Storlek 6 cm]

Armband för kvinnor Adore 5448752 [Storlek 6 cm]

1 212,03 kr

640,66 kr

-47%
Förhöj din outfit med damarmbandet Adore 5448752, en elegant och unik skapelse av Adore.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 8 eller 10 dagar

Beskrivning

Armband för kvinnor Adore 5448752

Adore 5448752 damarmband är ett unikt och elegant smycke som kommer att ge din outfit en sofistikerad touch. Armbandet är tillverkat av det kända smyckesmärket Adore och är speciellt utformat för kvinnor som gillar att sticka ut med stil.

Armbandets design är både delikat och modern. Det består av en fin silverpläterad metallkedja prydd med ett magnifikt hjärtformat hänge. Hängsmycket är översållat med gnistrande kristaller som reflekterar ljuset på ett bländande sätt. Oavsett om du bär det varje dag eller vid ett speciellt tillfälle kommer detta armband att ge en touch av glamour till din look.

Adore damarmband är inte bara estetiskt tilltalande, utan också av högsta kvalitet. Det är tillverkat av högkvalitativa material och är starkt och hållbart. Du kommer att kunna bära det i flera år utan att det förlorar sin gnista och skönhet.

Detta armband är också en perfekt present till kvinnorna i ditt liv. Oavsett om det är till din mamma, syster, vän eller partner är det här armbandet en gåva som garanterat kommer att uppskattas. Den tidlösa designen gör det till en gåva som kan bäras vid alla tillfällen och som tilltalar alla kvinnor.

Adore damarmband är också mångsidigt och anpassar sig till tous stilar. Oavsett om du är klassisk, bohemisk eller modern kommer detta armband att komplettera din stil perfekt och ge din outfit en touch av förfining.

Förutom sin design och exceptionella kvalitet är armbandet också mycket bekvämt att bära. Den tunna, lätta kedjan begränsar inte dina rörelser och du kan bära det hela dagen utan att känna något obehag.

Vänta inte längre med att köpa Adore 5448752 damarmband och lägg till en touch av glamour och sofistikering till din look. Oavsett om du vill ha det själv eller ge bort det i present kommer det här armbandet att bli en höjdpunkt i din smyckessamling. Beställ det nu och unna dig detta tidlösa smycke från Adore som garanterat får dig att stråla.

Mer information

Varumärke Adore
Tillverkarens SKU 5448752
Färg .silver
Färg Silver
Storlek 6 cm - Franska storlekar som standard
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1