Halsband för kvinnor Adore 5448750 [Storlek 40 cm]

Halsband för kvinnor Adore 5448750 [Storlek 40 cm]

1 579,31 kr

1 184,48 kr

-25%
Unna dig elegans och förfining med damhalsbandet Adore 5448750, det perfekta smycket för att lägga till en touch av glamour till din look.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 4 eller 6 dagar

Beskrivning

Halsband för kvinnor Adore 5448750

Adore 5448750 damhalsband är ett elegant och raffinerat smycke som ger din outfit en touch av glamour. Detta halsband är designat av varumärket Adore och är speciellt framtaget för kvinnor som vill känna sig vackra och självsäkra.

Halsbandet är tillverkat med omsorg och känsla för detaljer och är en perfekt blandning av stil och kvalitet. Det hjärtformade hänget är utsmyckat med gnistrande ädelstenar som fångar ljuset och drar till sig uppmärksamheten tous. Halsbandets fina, feminina design gör det till en perfekt accessoar för alla tillfällen, oavsett om det är en speciell kväll eller en vanlig dag.

Damhalsbandet Adore 5448750 har utformats för att framhäva varje kvinnas naturliga skönhet och elegans. Med sin kedja i sterlingsilver är det både hållbart och elegant. Det säkra låset gör att du kan bära det bekvämt och säkert port hela dagen lång.

Bär halsbandet ensamt för en enkel och elegant look eller kombinera det medautres smycken för en djärvare effekt. Oavsett vilken outfit du bär kommer detta halsband att ge din stil en touch av femininitet och sofistikering.

Som kvinna förtjänar du ett smycke som speglar din unika personlighet och inre skönhet. Med halsbandet Adore 5448750 kan du uttrycka din personliga stil och känna dig vacker och självsäker i alla situationer.

Detta halsband är också en perfekt present till alla speciella kvinnor i ditt liv. Oavsett om det är till en födelsedag, Alla hjärtans dag eller bara för att visa henne din kärlek och uppskattning, är Adore 5448750 -halsbandet ett perfekt val.

Leta inte längre, Adore 5448750 damhalsband är den perfekta accessoaren för att lägga till en touch av glamour och sofistikering till din garderob. Beställ ditt nu och låt det få dig att känna dig vacker och självsäker varje gång du bär det.

Mer information

Varumärke Adore
Tillverkarens SKU 5448750
Färg gyllene
Färg Gyllene
Storlek 40 cm - Franska storlekar som standard
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen