Armband för kvinnor Adore 5448725 [Storlek 6 cm]

Armband för kvinnor Adore 5448725 [Storlek 6 cm]

1 212,03 kr

848,42 kr

-30%
Sublimera din stil med damarmbandet Adore 5448725, en tidlös och elegant juvel signerad av märket Adore.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 9 eller 11 dagar

Beskrivning

Armband för kvinnor Adore 5448725

Armbandet Adore 5448725 är ett elegant och tidlöst smycke som ger en sofistikerad touch till alla outfits. Detta armband är designat av varumärket Adore och är speciellt framtaget för kvinnor som vill framhäva sin femininitet och unika stil.

Armbandet är tillverkat av högkvalitativa material och är både solitt och ömtåligt. Det fina, eleganta mönstret ger en touch av glamour till alla outfits, oavsett om de är formella eller avslappnade. Du kan bära det ensamt för en minimalistisk look eller kombinera det medautres armband för en djärvare effekt.

Adore 5448725 damarmband är ett verkligt mångsidigt smycke som passar alla tillfällen. Med sin blanka yta ger det din handled en touch av ljus och glitter. Den tidlösa designen gör det också till en perfekt present till dina nära och kära, oavsett om det är födelsedag, årsdag eller bara för att visa din tillgivenhet.

Som ett välkänt varumärke erbjuder Adoreengage produkter av överlägsen kvalitet som kombinerar stil och hållbarhet. Adore 5448725 damarmband är inget undantag och är utformat för att hålla över tid. Det är också hypoallergeniskt, vilket gör det till ett säkert val för personer med känslig hud.

Armbandet är speciellt utformat för kvinnor, med särskild uppmärksamhet på detaljer och finess. Det finns i en storlek, vilket gör det till ett enkelt val för en gåva eller för att passa alla handledsstorlekar. Det säkra låset ser också till att armbandet sitter på plats hela dagen.

Lägg till en touch av elegans och förfining till din smyckessamling med Adore 5448725 damarmband. Dess tidlösa design och överlägsna kvalitet gör det till en riktig familjejuvel, som kan gå i arv från generation till generation. Missa inte chansen att äga detta unika smycke, som met kommer att framhäva din femininitet och stil med elegans. Beställ ditt Adore 5448725 armband nu och låt dig förföras av dess skönhet och tidlösa charm.

Mer information

Varumärke Adore
Tillverkarens SKU 5448725
Färg brun
Färg Brun
Storlek 6 cm - Franska storlekar som standard
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1