Armband för kvinnor Adore 5448649 [Storlek 6 cm]

Armband för kvinnor Adore 5448649 [Storlek 6 cm]

967,18 kr

725,39 kr

-25%
Upptäck Adore 5448649 damarmband, ett smycke från prestige för moderna och eleganta kvinnor, från det berömda varumärket Adore.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 9 eller 11 dagar

Beskrivning

Armband för kvinnor Adore 5448649

Adore 5448649 damarmband är ett äkta smycke från prestige designat för moderna, eleganta kvinnor. Varumärket Adore är känt för sina tidlösa och raffinerade kreationer, och detta armband är inget undantag.

Armbandet är omsorgsfullt tillverkat av högkvalitativa material och är den perfekta blandningen av glamour och sofistikering. Den fina, feminina designen gör det till en perfekt accessoar för alla tillfällen, oavsett om det är en chic utekväll eller en dag på kontoret.

Armbandet har en elegant, smal meshdesign och pryds av ett hjärtformat motiv som symboliserar kärlek och passion. De glittrande kristalldetaljerna ger helheten en touch av gnistrande och glamour och drar blickarna till din handled på tous.

Det här armbandet är inte bara ett mästerverk när det gäller design, det är också bekvämt att bära hela dagen tack vare sin lätthet och flexibilitet. Du kan enkelt anpassa det till din storlek tack vare det praktiska låset, vilket garanterar en perfekt passform och optimal säkerhet.

Adore 5448649 damarmband är en perfekt present till alla speciella kvinnor i ditt liv, oavsett om det är din mamma, syster, fru eller vän. Det är också det perfekta valet om du vill unna dig själv en sofistikerad touch till din smyckessamling.

Vänta inte längre och köp detta magnifika Adore armband nu för att komplettera din look med stil och elegans. Det råder ingen tvekan om att du kommer att älska denna tidlösa accessoar, som ger en touch av glamour till alla dina outfits. Beställ det nu och låt dig förföras av dess skönhet och charm.

Mer information

Varumärke Adore
Tillverkarens SKU 5448649
Färg mångfärgad
Färg Flerfärgad
Storlek 6 cm - Franska storlekar som standard
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1