Halsband för kvinnor Adore 5448644 [Storlek 15 cm]

Halsband för kvinnor Adore 5448644 [Storlek 15 cm]

2 436,30 kr

1 827,23 kr

-25%
Unna dig den tidlösa elegansen hos Adore 5448644 damhalsband och förbättra din look med dess raffinerade, minimalistiska design.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 4 eller 6 dagar

Beskrivning

Halsband för kvinnor Adore 5448644

Damhalsbandet Adore 5448644 är ett elegant och raffinerat smycke som ger din outfit en sofistikerad touch. Med sin minimalistiska, tidlösa design är det perfekt för alla tillfällen, från en chic kväll ute till en avslappnad dag ute.

Halsbandet är tillverkat av Adore, ett varumärke som är känt för sina kvalitetsprodukter och unika design, och är ett riktigt modesmycke. Det är designat för djärva, moderna kvinnor som vill sticka ut från mängden med originella accessoarer.

Halsbandet är tillverkat av silverpläterad metall, vilket ger det en strålande glans och en elegant finish. Den fina kedjan pryds av ett hjärtformat hänge som symboliserar kärlek och femininitet. De subtila detaljerna och rena linjerna gör halsbandet till ett exceptionellt smycke.

Halsbandet är specialdesignat för kvinnor och passar perfekt för alla kroppsformer. Det är léger och bekvämt att bära, så du kommer inte ens att känna det runt halsen. Dessutom är det allergivänligt, vilket gör det perfekt för känslig hud.

Du kan bära halsbandet ensamt för en minimalistisk och elegant look, eller kombinera det medautres smycken för en djärvare stil. Det är också en perfekt present att ge till en speciell kvinna i ditt liv, oavsett om det är på hennes födelsedag, Alla hjärtans dag eller något annat speciellt tillfälle.

Kort sagt, Adore 5448644 damhalsband är ett elegant, högkvalitativt och tidlöst smycke som ger din outfit en touch av femininitet. Unna dig själv eller någon speciell detta magnifika halsband som garanterat kommer att skapa en sensation!

Mer information

Varumärke Adore
Tillverkarens SKU 5448644
Färg gyllene
Färg Gyllene
Storlek 15 cm - Franska storlekar som standard
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen